Elif-Tosun Herkese merhaba, 17 haftalık hamileyim ve İzmir Medicana da doktora gidiyorum ve orda doğum yapacağım gibi görünüyor fakat çok kalabalık bir hastane. Aranızda var mı Medicanaya giden?
Gumus25 Elif-Tosun merhaba bende 17.haftamdayim medicanaya gidiyorum ve orada doğum yapmayı düşünüyorum. Bütün doktorların hastaları aynı yerde bekliyor çok büyük bir alan da değil bence o yüzden öyle geliyor. Ben daha önce farklı hastanelere de gitmiştim daha kalabalık yerler var bence burası iyi yine 😊
Elif-Tosun Mihriis merhaba açıkçası doğum ücretini bilmiyorum ben tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım doğum ve öncesi masrafları karşılaması için ama önceki doktorum Medical Point Karşıyaka’da doğum 16-18 bin tl civarı diye biliyorum.
gizcansen Mihriis merhaba, Egepol International Hastanesi’ne gidiyorum ben. Muayene 685 tl, doğuma şu anlık 14.000 tl diyorlar yaza kadar zam gelir mi bilmiyorum
Elif-Tosun Gumus25 merhaba çok geç dönüyorum yeni gördüm kusura bakmayın ☺️ ben açıkçası bu haftasonu ücret konusunu konuşmaya gideceğim. Tamamlayıcı sağlık sigortası olanlarda doğumda ekstra ücret ödeniyor mu çok merak ediyorum. Siz normal ücretli doğum mu yapmayı düşünüyorsunuz?
Gumus25 Elif-Tosun benim tamamlayici saglik sigortamda doğum teminatı da var o yüzden ücret odemeyecegimi umut ediyorum ekstra bir şey olursa belki bir miktar çıkabilir bazen anestezi ile ilgili çıkıyor diye duymuştum. Ben Cüneyt beye gidiyorum sizin doktorunuz kim?
MayisR @Elif-Tosun @Gumus25 muayene ücreti olarak ne kadar ödüyorsunuz acaba ? 31. Haftada erken doğum riskim var şu an dikilideyim ve aynı zamanda depremzedeyim iyi bir doktora gidip kontrol olmam lazım 😔 doktor öneriniz varsa onu da alabilirim
Gumus25 MayisR sigortam olduğu için ücret odemiyorum ama Bi ara 715ti diye duydum ama güncel mi emin değilim isterseniz arayıp bir sorun
Elif-Tosun MayisR çok çok geçmiş olsun öncelikle deprem için. Ben de Hakan Sabırlıya gidiyorum ve ücreti bilmiyorum çünkü ben de doğum sigortalıyım 🫶🏻
Nursahg MayisR 700 tl muayene ücreti 15 tl de katkı payı alıyorlar. Zeynep hocaya gidiyorum ben memnunum
Elif-Tosun Gumus25 yarın kontrolüm var bizim için eğer detay öğrenebilirsem sizinle de paylaşacağım o zaman ☺️
Gumus25 Elif-Tosun benimde kontrolüm var yarın gideceğim ama daha doğuma var benim daha o konuları hiç konuşmadık ama siz bilgi alırsanız güzel olur tabi 😊
MayisR @Gumus25 @Elif-Tosun teşekkür ederim ertesi günü gittim depremzede olduğumuz için ücret alınmadı bizdende 🙏🏻
4545-umm Medicanada doktor degısıklıgı yapmak zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz acaba memnun oldugunuz doktor hangısıdır
Elif-Tosun 4545-umm merhaba, evet kendisinin kontrol ediş tarzı sakin ve ilgili ben memnunum açıkçası
Sedef_rengi gizcansen merhaba kaçıncı haftanızdasınız acaba doğum yakın olduğu için mi 14 bin acaba ben yeni karataştan 15 mayısa kadar ücret ödemesi yaparsak 17 binden sabitleyeceklerini söylediler Egepol 14 e şaşırdım muayene ücreti Karataş tan daha pahalı olduğu için