Mrs7_ireemm Ya aşırı bir korkum var arada bi hissediyordum ama dünden beri ağrım var kasığım da aşağa kadar iniyor bir şey olmamıştır dimi yarın kontrolüm var acile mi gitmeli miyim sizce hissedemiyorum ben mi abartiyorum
tubimom Mrs7_ireemm kan yada leke yoksa korkmayın ağrı çok siddetliyse bilemem tabi bende de var aynısı bugün progestan ilacı bitti yarın tekrar alicam
Zehra-12455 Mrs7_ireemm korkmayın kanama falan yoksa Allah’ın izniyle bişey olmaz randevu alın kendinize hastaneye gidin acile gitmeyin Altan muayene ediyorlar berbat bişey benimde suan ağırlarım var ama uzanıyorum dinlenmeye çalısıyorum
[silindi] Benimde o zamanlar oluyordu ağrım yeni yeni geçmeye başladı için rahat edecekse bi git kalp atışını falan dinlersin
Mrs7_ireemm [silindi] biraz daha beklicem olmazsa gidicem yarın da gidicem sürekli gitmek istemiyorum
Kubare134 Mrs7_ireemm benimde öyle inanın korkudan yemek yiyemedim 😓 geçen gün doltora gittim ultrasondan mı ağrıyordur diye kendimi teselli ediyorum 🤷♀️
Mrs7_ireemm Zehra-12455 yarın randevum var zaten ama hafif cimcikleme tarzında ağrım olduğu için bir de hissedemiyorum onu korkum ondan var
Zehra-12455 Mrs7_ireemm bişey olmaz korkmayın 26 haftaya kadar hareketler düzene girmiyor pozitif düşünün inşallah hiç bişey yoktur