Nazli-61 arzusbc ayy ne alaka cidden böyle şeylere inanıyor musunuz benim bi akrabam vardı demişti nar yerken karnımı kaşıdım diye bebeğimin karnında kırmızı leke oldu diye ama bence onla alakası yok çok saçma geliyo yaa böyle şeyler ben nara bayılırım süreklide yiyorum valla korkmayın böyle şeylerden yiyin özgürce 😂
2022bebeki arzusbc Gebelikte en çok yediğim meyveydi sabah aç karnina bile kaşık kaşık. İlk başta ben de sizin gibi tedirgindim eşim temizledi ama sonra bakti ona söylemeye yüzüm kalmadı hepsini ben ayikladim. Bebiş doğdu çok şükür sorun yok😬
Deletedmom_116 😂valla yapiyos bebeğim kipkirimizi olcak sjsjs sacmalik ekmek yiyoruz buğday izi olurmu gibi bişey😂
arzusbc Ya bende sürekli yiyorum bir tanıdığım yerken elini bi yerine sürme dedi içime kuşkuyu düşürdü bende acaba sürdüm mü diye düşünüyorum bütün gündür 😅
arzusbc 2022bebeki çok sağolun içimi rahatlattınız . Pek inanmam aslında böyle şeylere ama insanın içinde bi kuşku oluyor
2022bebeki arzusbc ne demek rica ederim. Ben de inanmazdm güya ama bir nar iki sac kestirme batil inancini asamamistm🙈
Edafmo arzusbc hiç bişey olmaz. Ben nar da ayıkladım yedim, çilek, kiraz,vişne de.. zeytin, ciğer yiyip sağımı solumu da ellemişimdir mutlaka. Bebeğimde hiç bişey yok. Batıl inanç bunlar canım
Lina-Annesi Edafmo hamileligimjn basjnda benim de canım nar istedi ayakladimmmyedim dün arkadaşım leke yapar dokunmazaydin bi yerine dedi içime kuşku düşürdü
Edafmo Lina-Annesi ay hiç bişey olmaz, dediğim gibi hamileliğim boyunca leke yapar dedikleri heerrşeyi yedim kırmızı meyveler, ciğer, zeytin falan bebeğimde leke yok. Zaten bilimsel olarak da bi karşılığı yok o yüzden içiniz ferah olsun