Miracleee Annem salı gunu ameliyat oldu dizinden. Dün taburcu olduk. Mide bulantısı çok fazla. Ne yaptıysam geçmiyor. Nolur bilen ve yaptığı biseyden fayda gören yazsın Allah rızası için. Çok zor durumdayız.
FatosNazim53 Miracleee ya anesteziyi atamamistir tam olarak. Yada psikolojiktir. Geçmiş olsun canım. Doktora danışın
Miracleee Sevvl çok teşekkür ederim hemen yapıyorum. Yazan elleriniz dert görmesin inşallah fayda görür anneciğim.
Miracleee Seda06891 çok geçmiş olsun canım. Ne kadar süre sonra geçti. Gözümün önünde bu halde olması beni de üzüyor. Elimden birsey gelmedikçe kafayı yicem.
Seda06891 Diz ameliyatı çok zor ben baktım anneme dizine protez koydular çok acı çekti biraz sabır sen moralini yüksek tut destek ol sonu güzel oluyor elhamdulillah
Miracleee Seda06891 benim annem de ağır bir ameliyat geçirdi canım yanımda şuan ben bakıyorum. Moralim yüksek onun yanında. Ama ne yaptıysam geçmedi diye çok üzülmüştüm. Kahveyi denedik gerçekten iyi geldi şükür. 3 bardak icirdim bu saate kadar. 🥰