Bebiskosuu Ay kızlar 16+3te yüzünü ultrasonla çekti doktor ama kızım pek çikin sizinde mi böyle ya varsa o haftalar atsanıza
Mervvvever Bebiskosuu haha benimde 12.haftalık ultrason fotoğrafi öyle sürat beş karış her gören sizin bundan çekiceğiniz var diyor😅
guzelanne01_ Bebiskosuu 23 haftalığım yüzünü göremedim daha sürekli kapatıyor cinsiyetinide 12 haftasında öğrendim
Caglafalan Bebiskosuu bizimde renkli ultrasonumuz vardı 17.haftada çok çirkindi yüzü etlenmediği yağ dokusu oluşmadığı için iskelet gibi bişeydi çok çirkindi :) 20 22 haftadan sonra doluyormuş derinin altı yağ ile.
Mervvvever Bebiskosuu ultrason kaymis bence hem bu üç boyutlu galiba bunda niyeyse çok kötü çıkıyor bi seninki değil herkesin ki böyle benimde aynı eşim gibi suratsız duruyor😅😅 sen dokuz ay taşı eşine benzesin😅
Ben_bir_anne_miyim Bebiskosuu ahahahhaha ay Allah kahretmesin 😅😅😅 neden öyle diyorsun uyuyan güzel gibi maşallah 🥰🥰
defneemom Bebiskosuu kiz daha cok kucuk ondan boyle 😂 11+4te kizim 40 gram di yani oyle dusun cok normal
Bebiskosuu Mervvvever ya zaten hep öyle oluyor anasına benzeyen çocuk görmedim hepsi babasına benziyo ya 🫠
Prenses-annesj Mervvvever ay öyle demeyin kızım kayinvalideme benziyor ama çok minnos çok tatlı bir kızım var 🤭🤭
Ben_bir_anne_miyim Prenses-annesj @Mervvvever ay en büyük korkum bu 🤣🤣🤣 kadının yüzüne bile bakmıyorum inanır mısınız🫠
Mervvvever Ben_bir_anne_miyim bende çok gıcık oluyorum da teyzemde öyle deme inadina geçer diyo cok korkuyorum 😅