aysebaday61 Kızlar ben zofer kulanmama rağmen miğdem bulanıyor kusuyorum ben anlamadım bişe artık her kokudan tiksiniyorum evden çıkamıyorum ben napsam bu durum geçer bilgisi olan varmı
Zeynep5656 aysebaday61 bende çok kötüyüm 10haftalik oldim ama hafif bı kokuda bile kusuyorum dokturum prilam yazdı hala kusma devam
BASAKK1 aysebaday61 ne kadar zamandır zofer kullanıyorsunuz ilk 1 hafta bana da etki etmemişti 1 hafta sonra etkisini göstermeye basladı
Deig aysebaday61 bende zofer kullanıyorum. 13 haftalık olduk.Hala mide bulantıları öğürmeleri yaşıyorum. Sabah içiyorum akşam belli bir saate kadar idare ediyor en azından gün içini daha rahat geçirmemi sağlıyor
Gulsbaby Ben Prilam kullandım. Resmen kurtarıcım oldu. Gece yatmadan önce iki adet gün içinde rahatlatıyordu. Fakat herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş hiç faydasını görmedim diyen de çok duydum.
iremasmahan06 Prilam kullan canim bende ise yaradi 4 aydan sonra bulantilarim gecti suan 30 haftaya girdim tekrar mide bulantılarım ve kusmalarim basladi belli bir sureden sonra ilac da fayda etmiyor
Sdayktglc Bende 15 haftaya kadar prilam kullandım %100 geçirmiyordu ama hafifletiyordu en azından. Ama bazen de ne yaparsan yap o süreci yaşamak zorunda kalıyorsun inşallah kısa sürer
BASAKK1 aysebaday61 aysebaday61 biraz daha bekleyin bende o günlerde herhalde geçmeyecek diyordum ama 1 haftadan sonra etki ediyor yani 16. Haftadayım hala sabahları kusuyorum hergün olmasa da ama o şiddeti geçti inşallah sizde rahatlarsınız
Deig aysebaday61 olabildiğince geç almaya çalışıyorum ki akşam geç saatlere kadar etkisi kalsın diye. Aç karnına alıyorum genelde bazen öglende alabiliyorum
BASAKK1 Deig Evet her gün içtim sabah aç karnıma yaklaşık 1 bucuk ay boyunca simdi bulandıkça içmeye başladım