miniyo Esmaars Kanuni de Esra hnım var ama asla tavsiye etmem 1 kez gittim çok çok ters biri ve ilgi 0 yandaki asistan ult çekti ve yanlış bilgi verildi 11. Haftada olduğumu söylememe rağmen 9. Haftada olduğumu aöykediler onların ihmali yüzünden ikili taramanın gününü kaçırıyordum . Şimdi bu ay Fatma hanım a gideceğim bakalım
Esmaars miniyo cevabın için teşekkür ederim canım . Ben de ilk defa gidicem . Normalde özele gidiyorduk ama ikili test için devlete gitmeye karar verdik çok pahalı geldi ozelde
miniyo Esmaars Ben de sırf ikili test için gittim şimdi üçlü tarama için yine devlet tercih ettim malum özel de gereksiz pahalı ama sizinle aynı şekil özel de takipteyim
miniyo Esmaars Ancak kanuni perinatoloji doktoru Deniz bey çok ilgiliydi çok sakin ve siz sormadan anlatıyor bir çok şeyi
Esmaars miniyo ikili test için kadın doğumdan mi randevu almam gerekiyor direk yoksa perinatoloji uzmanından mi . Şimdi kadın doğumdan randevu almistim bende bilemedim ne yapacağımı canim doğru mu yapmisim.
miniyo Esmaars Evet önce kadın doğum a gidiyorsunuz doktorunuza söyleyin ikili test istyorum diye size kayıt açacak sonra perinatoloji odasına yönlendirecek , perinat doktoru da size gün verecek , tok karnına gelin diyor
Esmaars miniyo çok çok teşekkür ederim canım 🤗 inşallah sağlıkla hayırla alırsın bebeğini kucağına ❤️