Tazehamis44 6 haftalık gebeyim ilk hamileliğim.Dişim felaket ağrıyor sizlerde de oldu mu neyapmam lazım fikirlerinizi merak ediyorum
Aysegoksall Tazehamis44 bende 12/13 haftalıkken diş ağrısı çekmiştim. Dişçiye gittiğim de hiç bir şey yapamayacağını kadın doğumcumdan onaylı kâğıt istediğini söylemişti doktorum da onaylanabilir raporu verip antibiyotik yazmıştı. Dişçiye gittim ve dişimi çektirmiştim çok şükür bir daha da yaşamadım
Sedanur97 Ben 31 haftalığım en başından bu yana 3 kere apse kaptı ağzım yüzüm şişti 1 hafta yemek bile yemedim ağrıdan duvarları vuruyordum doktora git antibiyotik ve ağrı kesici veriyor ve asla zarar vermiyor çok şükür boşuna ağrı çekme
Tazehamis44 Sedanur97 çok teşekkür ederim Allah razı olsun geceleri ağrısından uyuyamıyorum ilaçta kullanmak istemedim hemen yarına randevu aldım
Sedanur97 Tazehamis44 git bak ben de öyle düşündüm ağlıyordum ağrıdan şimdi intihap olunca hemen gidiyorum antibiyotik veriyor kullanıyorum 2 günde anca etki ediyor açıyor ama 2 gün sonra şükür geçiyor