nur_4434 Kızlar 31 haftalık hamileyim. Uzanıyordum karnım bebeğim sol tarafa toplanmış ve toplandığı yer çok sert. Sağ tarafım yumuşacık. Toplandığı için bir de sol tarafım hafif yükselmiş normal mi???? Çok korkuyorum
Merveftm nur_4434 canim benim 23 haftalik ve bu durumu yaşıyorum korkma doktora sormuştum arada kasılmaya bağlı toplaniyormus sola dönüp uzan biraz parmaklarımla masaj yapar gibi oyna dağılır
Bircandeniz nur_4434 korkma benimde öyle doktor normal dedi resmen sağ tarafım bir kaf dağı gibi sürekli orda hatta bir ara böbreğimi şişirmişti bugün gittim normale dönmüş böbrek dedi ama hala sırtı orda gitmiyor:)
Sedanur97 nur_4434 benim hep böyle kuzum korkma o şişlik olan yer poposu bende 31 haftalığım doktoruma sormuştum 😂😂😂
MerveGuler nur_4434 aynen bendede çok oluyor bu durum bi sapa bi sola toplanıyor hep ama tehlikeli bişeymiş gibi düşünmedim hiç normal bi şekilde bu tarafıma dayandı yine diyip geçiyorum 😄
nacik0015 nur_4434 hiç korkma canım benim oğlan da sürekli sağ tarafa toplanıyor ve artık sağ bacağımın üzerine basamıyorum 😩
Simayy1 nur_4434 benim kızım da bu hareketleri çok yapıyor doktora sorduğum da ya poposunu dayıyordur dedi yada kafasını bazende ayaklarıyla ittiriyor yukarıya yükseliyor karnım normaldır bence canım
nur_4434 Merveftm zaten sola yatma sonucum oldu. Daha çok sola yatarsam ordan fırlayacak gibi sağa yattım çikolata yiyip bekliyorum. Sanki orda uyumuş gibi
Bircandeniz nur_4434  rutinimiz böyle sanki matkapla deliyor 😂😂
prettywomann nur_4434 35teyim son haftalarda hep böyle olacak hatta artıyor toplanma sayısı günde 10 kere falan toplanıyordur en az benim nstde sancı yoksa sıkıntı olmuyor normal
NecmiArzuSelcuk nur_4434 canım aynı haftadayız benimde az önce öyleydi kafası elime geldi bende korktum senin gibi eşime attım hatta sonra bi oynadı bu sefer oynamasına korktum ah bu bebişler sağlıkla gelsinler 🤲🏻🙈