Mucizem33 sonnenschein son 3 haftadır aşırı yanma oldu dikkat edince yağlı ve hamur yiyince oluyor biraz dikkat ve organik doğal soğuk süt ile fayda gordum 🤗
selinsmother sonnenschein gaviscon kahvaltıdan sonra ve akşam yemekten sonra 1 tatlı kaşığı 😂 hayattan zevk almaya başladım
sonnenschein Mucizem33 geceleri soğuk süt içip yatıyorum o biraz dindiriyor ama gündüzleri de olmaya başladı , teşekkür ederim yanıtınız için🙏🏻🌸
Mucizem33 sonnenschein rica ederim gündüz sakız çiğniyorum o da iyi geliyo ve sade maden suyu gündüz de içiyorum süt cok yoğun yasarsam
sonnenschein selinsmother yaa kıyamam ben de ilk aylara döndüğümü hissediyorum bulantı gitti derken yanma başladı 🥲😁
selinsmother sonnenschein bulantı ve kusmalarım devam yanmaya çözüm buldum çok şükür 😂 doktoruna yazdırmalısın
Burnumageliyoduslkmsn Bende aynı durumdayım bide çiğköfteye nar ekşisi döküp yedimm kısır yiyorum hep çok pişmanım ama duramıyorum midem yanıyor 🙁🙁 maden suyu ise çok yarıyor sütü de şimdi gördüm deneyecegimmm
Mervegvn123 sonnenschein evdeysem yarım çay bardağı soğuk sütü fondip yapıyorum dışardaysam rennie tableti var çiğniyosun hop yok oluyor 28. Hafta güncellemesiyle baş belam kendisi
Z72r47asel sonnenschein Bende de mide yanması oluyordu kusmaya Kadar gidyordu doktora söyledim dedi sürekli ayakta yemek ye ayakta atistir kendini tam doyurma sürekli atistir rahat sindirme olur dedi öyle de yaptım geçti şimdilik çok şükür bişeyik yok🥰🤰
ilaydailem Aynısı bende de var hatta bulantı bile oluyor yani 7.ayımdayım yeni çıktı ortaya 😒 bugün ılık süt içtim baya iyi geldi bide muz iyi geliyor çok zor durumda gaviscon içiyorum
Erenrdn sonnenschein gaviscon bile fayda etmiyor öyle süt yoğurt hikaye gerçekten şiddetli bir yanmanın bir hiç çözümü yok yemek borum midem cayır cayır yanıyor yanmadan dolayı öksürük tutuyor öyle bir hal alıyor ki öksürmekten kusuyorum. 33. Haftadayım inşallah böyle devam etmez
68selda06 sonnenschein hafif yemekler yiyince çok olmuyor genelde surup içiyorum maden suyu içiyorum soguk süt içiyorum soguk yogurt yiyorum sakız ciyniyorum diş macunu naneli olunca rahatlatıyor dişini fırçala ama bazen de hiç birinin faydası yok anlık geciyo tekrar basliyo malesef 33 haftaligim 3 . 4gundur şükür yok