cahillesohbetikestim Armess_loya bak sen 🤣 kız hele bir darlasın ben pincik pincik ederim o zaman gelinim kıymetlidir benim bileeeesiinn 🤣
1trimester Ay çok güldüm karnımı tuta tuta 😀 AyFa1608 @nilsmomy @Armess_loya @Cayvarmiya @Becum @cahillesohbetikestim @PrensinAnnesi61
Cayvarmiya Şu postu kocama okudum bi kez daha gülmekten yarıldık 😅😅 AyFa1608 Deletedmom_116 Armess_loya Becum nilsmomy 1trimester
Deletedmom_116 AyFa1608 Daha ekemgimi yimedim kocamı görmedim bende utuyaamam ama uyuyun formca haşin karnım catlicak yoksa oğlum catlatamadi bura catlatcak😂
Deletedmom_116 Armess_loya 😂😂😂hala devam ediyo ya Yapma etme deli gibi kahkaha attiyorum mucuk mucuk 😂😂
AyFa1608 Deletedmom_116 aahahh o postu kaçırdım o an ama az önce okudum ya sanırım konuşuyoduk o manyakla🤣
AyFa1608 Cayvarmiya postu görsem ya deli mi s*kti seni derdim ya da tam idrara çıkıyodum gel veriyim derdim. Sjfjsjadh nasıl kaçırırım ya🤦🤣🤣
Gamzer Armess_loya Ya allahim allahim bugün ne oluyor bu foruma yarabbim🤣🤣🤣🤣🤣🤣 gülmekten bayılmak üzereyim artik