Mrs7_ireemm Herkese merhabalar öncelikle inşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız evlatlarınızı. Ben 17+5′im ve yarın kontrolüm olmasına rağmen sormak istedim sizlere benim sütüm geliyor ve tam süt de değil bi sorun mu var acaba
KLORAKHANIM Mrs7_ireemm 17 hafta biraz erken bende merak.ettim valla (sorun oldugunu dusunmuyorum qma sormakta fayda vsr)
Bet1 Mrs7_ireemm göğüs ucunda sarı sarı kalıntılar oluyor ama o kadar erken bende de olmadı ilk gebeligimde de olmadı şimdide olmadı
btllsk Mrs7_ireemm Süt değil bir sıvı gelir diye okumuştum o haftalarda hatta baya kontrol etmiştim kendimide gelmedi diye 🙈😂
Aynr1380 Sonlara doğru süt gelmeler başlıyor zaten ama bu kadar erken geldiğini ilk defa duydum 🤷🏻♀️
KLORAKHANIM Mrs7_ireemm gogus ucuna hic dokunmaman gerek herhangi bi uyari almasin canim, onun haricinde korkmana gerek yok bence
hasretlik Mrs7_ireemm benim de o haftalarda geldi 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde de 6. Ayımda gelmişti ilk normal merak etme hatta güzel bir şey sütünün gelmesinde sorun yaşamassın en azından
AyFa1608 Mrs7_ireemm benim 22 de geldi. Gelebiliyor çünkü süt kanalları süt bezleri çalışıyor. Yine de için rahat etmiyorsa kontrolde doktoruna söyle o da normal diycektir🙂