Slha 34+5 haftaligim pembe lekelenmeden dolati hastaneye geldim yatrdilar sancim cikti ve rahmim yumusamis serum taktilar eger sanci durmazsa dogum olacakms lutfen dua edin bebegime biset olmasn
Deletedmom15257 Slha bak cnn yaa neden bekledin ki allahtan gitmişsin sana okadar git dedim neyse ki gittin allah yardımcın olsun insallah sancin durur da bebegin zamanında gelir ciğer geliştirici vurdular mi vurmamışlarsa kesinlikle şöyle vursunlar
Deletedmom434 Slha kuzum içini ferah tut🙏🏻 Ciğer geliştiriciyi mutlaka yapsınlar rahim ağzı uzunluğuna da baktırlarmı birşey dedilermi
Slha Deletedmom15257 gtcem dedikten sonra geldim dogum vardi onu beklmek zorunda kaldm ciger gelstrci hakkinda biser demediler bklm sorarim
Deletedmom15257 Slha sor kesinlikle yapılsın cnn kesinlikle bak eğer gerek yok haftan iyi deseler bile yaptir
Deletedmom434 Slha anladım kuzum ciğer geliştiricileri kesinlikle vurdur sor ısrarla dualarımız seninle🙏🏻 Serum takılıyorlar sancı dursun diye
Slha Deletedmom15257 tmm solucem insallh yaparlar uni hastaneside ilgili insanlarda insallh vururlar ya
Deletedmom15257 Slha uni. vuruyor zaten cnn hiç merak etme ama sen yine şöyle tabi vurulmasinini stiyorum de ben ilk gittigimde direk igmeyi sormuslardi yapildiimi diye neden sormamislar ki sana
BurcuY Slha kuzum dualarım sizinle inşallah ikiniz için de hayırlısı nasılsa o zaman doğsun sağlıkla bebeğin
Deletedmom15257 Slha sen soyle cnm bu arada simdiden hazirlikli ol ikide bir altan muayne edilecen insallah sancin.dururda gerek kalmaz yaa
Slha Deletedmom15257 aynen ya smdiden 3 kere baktilar tekrar nst ye bagladilar bklm nolck insallh bzde senin ve bebegn kadar guclu olablrz duandan eksik etme 😕
Deletedmom15257 Slha insllah olcaksınız insallah allaha sığın korkma o herşeyi bilen bize hayırlısını nasio ediyor korkma sakin
EmineBurcuTfekiSar Eskiden 34 haftayı geçince ciğer geliştirici iğne vurulmazdı ama artık vuruyoruz gene de demişti doktorum. Yalnız o iğne Doğumdan en az 48 saat önce vurulursa etkisini gösteriyormuş diye biliyorum. Tabi en doğrusunu doktorlar bilir tabi. Benimde 32. Haftada kan gelince vuruldu 2 doz iğne. Rabbim inşaşlah vaktinde gelmesini nasip eder. Gelirse de sağlıkla gelsin minik güzel bebişin inşallah 🤲🤲