hanifeee-yusuf Betul_1 Eşim ben ve çevremdeki çoğunluk erkek azınlık kız hissetti. Hislerime rağmen hep kız istiyordum. Dün devlet hastanesi büyük ihtimal kız dedi. Bugün özele gittim oda %90 kız dedi.❤
Aysenurkirdudu Hamile olduğumu ogrendigimden bu yana hep kız hissettim , beni her görende kız dedi ve coook şükür kızım olucak inşallah 🤲🥰
Yasooliii Betul_1 vallahi benim de öyle oldu hatta ilk doktor bile erkek dedi ama ben nedense hep içimden güzel kızım demek geliyordu demek ki ondandır , çevremde %90 erkek %10 kız dediler 😂
Maya2022 Betul_1 bir kızım bir oğlum var 3.hamileligim ilk öğrendiğimden beri erkek dedim herkes kız dedi doktor erkek dedi kimse inanmadı 16 haftada bi daha baktırdım gene erkek doktor imzalı kağıt verdi pazartesi detaylı var inşallah yanılmaz sağlıkla gelsinler insallah
Kubrakck2222 Betul_1 bizim de aynıydı ben dahil herkes erkek diyordu, ultrasonda doktor kız deyince şaşkınlıktan bağırmışız 😂😂😂 sağlıkla gelsinler❤️
Sulezeynep Betul_1 benim üçüncü hamileliğim üçünde de hissettiklerim.cikti 🥰doktordahatta dedi anneler hissediyor genelde dedi