Merhaba hanımlar sizlere başıma gelen bişeyi anlatmak ve tecrübelerinizi almak istiyorum şu an 38+3 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim. Dün doktor kontrolüne gittim agrım sızım veya başka hiçbir sıkıntım yoktu. Doktor suyumun azaldığını söyledi bebeğin gelişmemiş 2800 gramdan kalmış dedi 2 bucuk haftada 150 gram almış güya ve beni acile yönlendirdi. Acilde ultrason alttan muayene ve nst yapıldı tekrar ve oradaki doktor da suyun azalmış sınırda dedi yatış yapıp doğumu başlatıcaz dedi ben orda sanki şok geçirdim elim ayağım titredi yatmak istemedim eve gitsem bi kaç gün içinde geri gelsem olur mu bebek sıkıntıya girer mi dedim kesin bişey diyemem girebilir dedi am içime sinmeyen bişeyler vardı imza atıp çıkış yaptım eve gidip hazırlanıp akşam geleceğimi söyledim o kadar kötüydüm ki ağlamaktan helak oldum niye bilmiyorum am içime sinmeyen bişeyler vardı eve geldim eşim geldi başka bi hastaneye gittik orada tekrar ultrasonla ve alttan muayene edildim bebeğin herşeyi hatasıyla uyumlu çıktı kilosu 3400 çıktı baya şaşırdım doktor suyumun yeterli oldugunu söyledi bebeği gösterdi herşey yolunda dedi ve 4 cm açılmam oldugunu söyledi eve git egzersizlerini yap kanaman suyun veya sancın da artış olursa hastaneye gel olmazsa haftaya tekrar görüşelim dedi 2 hastane arasında bu kadar fark çıkması beni şok etti açıkcası gece hiç uyuyamadım kafamda milyon tane soru var hngi doktora güvencem ne yapıcam böyle beklemelimiyim yoksa bebeği gerçekten sıkıntıya mı sokuyorum bilmiyorum lütfen bana bişey söyleyin ben şimdi hangisine inanıcam ne yapıcam. Yürüyüş skuat falan yapıyorum ama içimi de bi endişe yiyip bitiriyor başına gelen var mı böyle bişey