NrglTurkoglu Kızlar lohusa takımı veya pijama takımı bi türlü beğenip alamadım siz neler aldınız belki fikir olur bana da
Busel NrglTurkoglu ben hepsini gecelik gibi aldım rahat etmek için sıcağı hiç seven biri değilim 4 tane aldım biri askılı evde giymeye emzirme sutyeni gibi açılıyor diğerleri düğmeli ve çıtçıtlı
Sevvl NrglTurkoglu trendyoldan aldıö canım bir tane bşr tane arkadaşım almış o da Trendyoldan terlıgı de Lcw dan
nur34_ NrglTurkoglu bn onu dugmeli pijama takimi aldim (kayinvalidem aldi) birtane daha alicak oda ayni sekil ic camasir magazasndan aldm internetten istemedim bazilarinin beli dusuk oluyor gidip gormek lazim her ihtimale karşı belden yuksek olsun
NrglTurkoglu Busel evet daha rahat olduğuna eminim ama tesettürlü olduğum için rahat edemeyebilirim hastanede
Busel NrglTurkoglu aa evet canım ben penti suwen ve lcw den aldım sende o markalara bakabilirsin alt üst takımlar var
Sevda06_05 NrglTurkoglu suwen de cok iyi indirim var 1000 tl üstu pijama takimlati 300 kusure düsmüstu dogum icin takimlarimi ordan aldjm kumas dokusu harika asla pisman olmazsin
FatmaAselinAnnesi_60 NrglTurkoglu gecelik almadım fotoğraf için beyaz elbise aldım onu giyeceğim geceliğe o kadar para vermek istemedim