Sureyya1 meliiisoz reflunuz nasil acaba benim bogaz kismim ve sirtimda yanma var sizinki nasil oluyor bu reflu mu
hilalklkn Sırt ağrısı 😢😢😢 Karın ağrısı ve kaşık ağrısı Hapşırırken veya öksürürken kasıklarım felaket ağrıyo
Gizemzem Mide yanması ve ağzımda değişik tatlar oluyor. Hapşırma ve öksürme kasıklara ağrı girmesine neden oluyor
Fik Mide yanması arada kasık ağrım oluyor çok değil ama iştahsızlık ve kusma da var birde çok alıngan olmaya başladım ya küçücük şeye sinirlenip ağlıyorum uykuluyum çok demin minibüse bindim uyumuşum bir açtım gözümü anlık neredeyim şokunu yaşadım 🤣 sütyen takınca sırtım ağrıyor 🥺 kansızım 10.89 çıktı kan değerim ahhhhh bitmez say say
Fik Yazmelegi_ sorma bende öyle eşim hasta oldu işte ayrı yattı bulaştırmasın diye kaç gün bu gün geldi iyileşmiş ama boğazım şiş benim belki sürekli kusma öğürme ondan olabilir çok zor ya okadar vitamin de içiyoruz ama tık demiyor
Birglbiray Mide yanması, bel ve sırt ağrısı, yorgunluk halsizlik 😂 kolumu kaldırmak istemiyorum gün geçtikçe ağırlaşıyorum 27 haftalık olmak üzereyizz
ArvenMom anneoluyorummmmmmmm sırt bel ağrısı uykusuzluk kızımın sürekli uyandırması karnımdan asla dönememem