AzraFarah Kızlar bir 44lü yenidoğan 1 numara,bide 40lı 2 numara bez aldım,ama yenidoğan bezi geri mi versem yoksa yenidoğan bir paket daha mi almalıyım acaba, kararsız kaldım. Bu arada ikisininde fiyatı 90di
Nurr_22_22 AzraFarah yeni doğan bezi 1 ayda 4 5 paket kullandık biz yeni 2 numara beze geçtik geri vermeyin çünkü ilk zamanlar küçük bez bile buyuk.geliyor
Likayolcusu AzraFarah doğucağı kiloya bağlı bira aslında canım kızım 3.400 doğdu 1 numaradan 90 adet kullandık sadece sona doğru da bira sıkmaya başlamıştı 2 numara 150/200 arası 3 biraz uzun kullanmıştık ama kızıım ilk zamanlar güzel kilo alıyordu biz böyle kullandık
cahillesohbetikestim AzraFarah 1 numara bilr büyük geliyor ilk zamanlarda kuzum bir de sık değiştiriyorsun zaten o yüzden hemen biter. 🤭
AzraFarah bsnrd yani kızım 3.5 doğdu, gelişimi güzeldi. Şimdiki hamileliğimde bir hafta önden gidiyor dedi doktorum yine o civarda olur diye tahmin ediyorum
1anne2bebek__ AzraFarah paket üzerinde kaç kg ya uygun olduğu yazıyor.Paket üstüne bakıp karar vermeniz daha doğru olur. Her bezin kg aralığı farklı olabilir. Mesela Bende direk 2 no olanı alacağım. Alacağım bezin 2 nosu 3-6 kg. zaten genel olarak 3 kg’ye yakın doğuyorlar. Bittikçe de memnunsan almaya devam edersin aynı bezi stok biraz riskli. Her bez her bebeğe olmuyor bazen
Emineedrk AzraFarah hangi markanın aldınız acaba ben baby turco almıştım ama küçük oluyor boyutları dediler