BetlBalc Oncelikle herkese merhabalar 🙋🏽♀️38+3 gunluk hamileyim . Dogum sekli konusunda hala kararsizim. Bu epidural normal dogum yapanlar bana biraz bilgi verebilir mi acaba ?
Basakaya BetlBalc Canim arkadaşım 40+3 falandı. Bebeğin gelmeye niyeti yoktu. 29 ekimde yatis verdi doktor. 5 saat suni verdi. 5 cm açıldı. Sonra pek agrilara dayanamadı demym de onun canı cok tatlıdır daha fazla cekmek istemedi. Epidural vuruldu 1 saat sonra bi anda aciklik 8 cm oldu. Doguma aldılar 20 dk da cıktı geldi. Bebek 3kg 52 cm. Cok sağlıklı ve iyiki epidural vuruldum dedi arkdsm.
Glcdmrdmr BetlBalc Bende Epidural almayı istiyorum ve etrafimda kanlı canlı örneği var 3 doğumunuda da epidural alan bir tanıdığım var üstelik ilk epiduralle doğurduğu çocuğu şimdi 13 yaşında felan yani çok memnun olduğu için yakın zamanda yine doğum yaptı ve epidural aldı
Lalelal Bu konuyla ilgili postlar açıldı arkadaşlar detaylı olarak paylaşmıştım ben isme tıklayıp ulaşabilirsiniz Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️
FNurKaradeniz Benim arkadaşım o şekilde doğum yaptı ve memnun kaldı. O yüzden bende aynı hastane ve doktoru tercih ettim hatta. Ne olur ne olmaz diye. 34+3 üm şuan. :)) hastanem şişli türkiye hastanesi
Eliisss Basakaya epidural doğumda çatı muayenesine bakılınca açıyordu ve doğum zamanı çatala çıkınca kesi atılıyor ve dikişler onlar açıyor mu onları hissetmiyor musun
Ebeoz Ben yaptim yakin zamanda. Suni sanci ile dogum baslatildi. Yaklasik aciklik 4-5 santim olunca epidural yapildi. Sancilari daha az hissetmeye basladim ve yarim saat kadar uyudum. Bu esnada tam aciklik olusmus ve hemen doguma alindim. Epidural uygulama esnasinda hic aci hissetmedim. Sanirim anestezist isinde cok iyi idi cunku sonrasinda uyusma, bel agrisi vb hic sorun yasamadim. Benim deneyimim cok olumlu oldu ama herkesin tecrubesi farkli olabilir.
BetlBalc Cok tesekkur ederim hepimize ☺️Bende bu sekilde dogum dusunuyorumda hic bi bilgim yoktu korkuyodum biraz acikcasi.
Osqe Epiduralli normal doğum yaptım.Tavsiye ederim çok rahattı.Ama ondan öncesi kabus gibiydi.Çünkü ben sancım olmadan gittim suni sancı verdiler acayip zor kendi sancınız olmadan hastaneye gitmeyin derim ben tabi bir aksilik cıkmazsa.