Selisce Elaninannesii01 dün acilen uzun yolculuk yapıp tarsusa geldiğim için hemen o hastaneye gittim hemde doğuma artık burada kalacağımdan dolayı 350 tl muayene ücretiydi kan testi vs yapmadı onlar ayrı ücret mi bilmiyorum doğum için sezaryen ve normal doğum 7 bin tl ama epiduralli normal doğum mesai saatlerinde 7000 + 2500 mesai saati dışında 7000 + 3500 dediler suit oda istersen 1000 tl daha ekliyorlar fiyatların içinde sadece bir gece kalma var süsleme foto vs yok
Elaninannesii01 nur34_ sorarsan sevinirim canım doktor ahmet Melih i düşünüyorum bu arada her doktorun muayne ve doğum ücretleri aynımı bilmiyorum hiç.
Selisce Elaninannesii01 ben ahmet melih akkuşa gittim çok güleryüzlü çok ilgilendi konuştu bebeğin yüzünü göstermek içinde baya uğraştı
Elaninannesii01 Selisce yaa bende o doktora gidecektim iyi du güzel şeyler duymam ya. Çünkü çoğu doktor özel bile olsa ilgilenmiyor
Selisce Elaninannesii01 hayırlısı olsun hakkınızda biz memnun kaldık eşimle ona gitmeseydim vedat beye gidecektim onun içinde övgüler var
Btss Elaninannesii01 Melih beyle çalışma fırsatım olmuştu yaklaşık 3 4 yıl kadar. Hayatımda gördüğüm en iyi insanlardan, en kibar doktorlardandır. Ve eli de çok iyidir.
Selo111 Muane 350 TL ama doktordan doktora değişiyor her test e ayrı para veriyorsunuz mesela torch testi ve bir test daha yaptırdım 500 civarı doğum parası da doktordan doktora değişiyor 7 ile 10 arasi