ozlemkorsan Merhabalar, 17+5 haftalık hamileyim. Sağ kasık tarafımda yürürken uzanırken şiddetli ağrı oluşuyor. Doktora sorduğumda fizik tedaviye gitmen gerekiyor dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı
ebrusngl ozlemkorsan bende bugün 17+5 oldum ve benimde sol kasığımda ağrım var ve dün geceden bu yana ara ara kasıklarıma bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor anlamadım neyden kaynaklı
Bet1 ozlemkorsan bende tam 17+4 çok şiddetli sağ kaşık ve bacak birleşim yeri ve vajina ağrısıyla acile gittim ilk başta apandist zannettiler ama alttan muayne edince servikal kısalık 24mm sınırda olduğu için 4 gün hastaneye yatış yaptılar. Adım bile atamiyordum çoktu ağrım taburcu ettiler sonra ama progestan ve evde dinlenme şartıyla şu an 20+3 um ama ağrılarım tam anlamıyla geçmedi. Sizde mutlaka bı baktırın kısalık var mı diye
Sureyya1 ozlemkorsan benimde i haftalarda oldu yuruyemedim yatarken bu taraftan bi tarafima donemedim bule cok kotuydu Allahima sukur kendiliginden gecti 10 15 gun cektim ama
[silindi] Benimde o zamanlar oluyordu ama doktorum normal diyordu fizik tedavinin gerekli olduğunu hiç duymadım
nurr0101 ebrusngl Aynı şikayet benimde sağ kasığımda vardı doktoruma sorduğumda bebeğimin ayağının sağ tarafta olduğunu ve her sağ kasığımın ağrıdığında bebeğim tarafında tekme yediğimi söyledi
ebrusngl Bet1 acile geldim bebeğin kalp atışlarına bakıldı daha sonra nst yapıldı kasık ağrım olunca idrar ve kan verdim ultrasonla detaylı bakılmadı malesef yarın kendi doktoruma gidicem inşallah
Bet1 ebrusngl bana da karından baktılar ultroson falan hiçbir şey çıkmadı idrar kanda ama ağrıdan duramadigimi görünce alttan bakınca anında yatış dediler canım sen ihmal etme
ozlemkorsan Bana çok kısa zaman önce bakılmıştı alttan , rahim de kısalık olmadığını iletmişlerdi ama şuan ağrım devam ediyor
ebrusngl nurr0101 benim kasık ağrısıyla beraber çok az kahverengi lekem geldi acile gittim bebek iyiydi şükür yarın kendi doktoruma gidicem umarım herşey yolundadır ve bu ağrılarda normaldir
nurr0101 ebrusngl İnşallah canım. Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah