sudamlas ladyax ben de senın gıbı erken öğrendim hatta şey diyordum adetim gecıkmese hamıle oldugumu anlamazmışım falan iyi böyle güzel falan . Sonra 6 hafta olunca bulantılar bi geldi ben burdayım dedı resmen miniğim 🙏😀
sudamlas Elitopatra25 ben kalp atışını 7. Haftamda duydum bitanem. Düşündükçe kendini strese sokarsın emin ol ben de kese görünmeyınce veya kese görünüp de kalp atışı duyamayınca kafamda kuruyordum ama çok şükür olumsuzluk olmadı senın de öyle olacak güzel düşünelim olumsuzu getırme aklına
Elitopatra25 sudamlas yani bebeginide mi 7.haftanda gördün canım inşallah ya çok düşünüyorum ama sabettmek gerek güzel şeyler aniden olmuyor sabır istiyor 🥹♥️
ladyax sudamlas inanır mısın bunu yazdıktan sonra her şey mahvoldu nazar ettim kendime 1 aydır yatıyorum anca toparladım mide bulantısı kusma halsizlik bebeğim bana da merhaba anne fazla konuşma dedi 😂😂
Sezens0782 Çok şükür iyi yeni bulantılar başladı 6+1 im bel ağrım var ama bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun yeter
Ayshe19 8+3 bulatı ve kusmadan halim kalmıyor elim ayağım titriyor su bile içsem bulanmaya başlıyorum bişey yesen yarım saati bulmuyor kusmam sürekli öğürme halindeyim benim için çok geçiyor yataktan kalkamıyorum Allahım yardım etsin 😥😢
kadertugrul7 Zehross03 benim 8. Haftada başladı baslar baslamaz kusmalar ile başladı mahvediyor beni çıkarınca rahatlamiyorum en 1 saat kendime gelemiyorum
NesliMomm 11+6 ilk başlarda arada mide bulantısı oluyordu ama boş öğürme sadece. Ama şimdi daha yoğunlaştı koku aldıkça midem bulanıyor. Halsizlik var. Bana birşey olmadı rahat geçiriyorum derken böyle oldu. Umarım en kısa zamanda hepimizin ki geçer. 🙏 Yemek yerken zevk alıyor musunuz? Ben eskisi gibi hiç canım çekerek güzelce yiyemiyorum. Az birşey yesem doyuyorum hemen 🤷🏼♀️
naz_mc 8 arti 5 lekelenmelerle geciyor, hafif ve seyrek zamanda migde bulantilari oluyor istahsizlik var 2 kilo vermisim , kasik ve bel agrisi oluyor ve 1 gun iyiysem 1 gun halsizim , kan sekerim de cabuk dusuyor
Ayshe19 naz_mc lekelenme neden oluyor acaba benimde hafif rengi açık leke olmuş bugün ilk defa kötü bi durum değil sanırım
Umut- 12+2 benimde bulantı ağrı arada kanama derken çok şükür bir şekilde geçti adetimle6 gün uyumsuzluk vardı şimdi 3 gün uyumsuzluk var ama buna takılmamak lazım herhalde dimi bu durumu yaşayan varmı
Pekii Pamuk ben de son adet tarihine göre 5 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem tam olarak haftasını da söyler umarım kalp atışını da duyabilirim 🥰
jinmiran Pekii son adet tarihime göre benimde 5 hafta cıkıyor ama ben yumurtalamayı subat 16ta gördüm o yüzden kafam karışık testte net çizgiyi gördük
minnakkraker aleeyllz12 limon yiyorum da ıhlamur içmedim hiç bitki çayı içmeyin diyorlar diye 🤣 ama bulantı fena ya baş dönmesi de var bugün biraz. Şimdiye kadar yok diye seviniyordum
aleeyllz12 minnakkraker Benim doktorum demişti ıhlamur içebilirsin diye aksine ıhlamur gripten korur demişti 😂😂 limon yemekte güzel tabi 😂😂
123368959 Pamuk keşke bende beş kilo versem 🤣 10+5 im iştahsızlık bendede var bulantım ara ara yemek kokusu ve arabaya binmeme bağlı strese bağlı bide 26 aylık oğlum var onun peşinden koşturduğum halde vermemişim ama almamışımda şükür.
Elifeski22 11+0 güzel gidiyor uyku hali koku hassasiyeti kusma ve bulantı pek olmuyor.. ara ara sinirlilik duygusallık oluyor o kadar 🥰