cagla9094 9+5 im mide bulantısıyla başım belada prilam ile idare ediyorum bir de sürekli uyumam dışında bir sorun yok 🤣
Cnslll cagla9094 9 + 2 den bende 6 . Haftadan beri prilam ile duruyorum uyku yapıyor ama çalışıyorum zor direniyorum uykuya sabah uykusu isteği çok ne kadar uyursam uyuyayım sabah uykusu almak istiyorum.
Elitopatra25 Pamuk valla benim biraz üzgün geçiyor canım 6+4üm pazartesi hastaneye gitmistim sadece keseyi gördüler bebeğimi kalp atışını göremediler 2haftas sonrasına çağırdılar minigimi görsem birde kalp atsini görsem çok daha rahat olucam 🥺
sudamlas Elitopatra25 canım benım ben de öğrendiğimde keseyi görememiştik bı hafta sonra tekrar gel demişti doktorum keseyı gördük kalp atışı için ıkı hafta sonra gel dedinu sefer o gidişimizde duymustuk çok şükür içini rahat tut anın güzelliğini yaşa sadece 🫶🏻
Dmlclk Elitopatra25 canım üzülme Allah’ın izniyle duyulur,aynı zamanda bende doktora gitmiştim kese görünüyor bi sorun yok 2 hafta sonrada gel kalp atışlarını dinleyelim dedi,7+5 te gidecegim bende 2 gün kaldı,8-9 haftalıkken bile duyulanlar oluyormuş kişiden kişiye değişiyormuş bu durum🤲🏻❤️
Mylove1998 Elitopatra25 benim de bebeğim çok hareket etmiyo gibiydi ya da ben dikkat edemedim ama kalp atışı vardı bebegin gelişiminde normal
Rabiadc 9+4 teyiz biz de , 6 haftalıktan beri bulantı arada da sabahları kusma, bulantı olunca da hiç bir şey yapılmıyor, ama bu günlerimize çok şükür , yemek bulaşık temizlik hala yapamıyorum inşallah bir an önce iyileşiriz.
IremAtasever @Pamuk 5+6 haftalık hamileyim. Sabah bulantılarım bitiriyor beni. Bir de yorgun ve bitkin oluyorum.
incii IremAtasever ende Tugceocal bende 7+6 yim birkac gundur kusmam basladi ama sadece sabahlari birde basim donuyor uyandigimda oglene doğru duzeliyorum.Ama sabahları olduruyor beni bulanti kusma
Ahsensena IremAtasever bende 5 haftalık hamileyim sanırım herkeste farklı şeyler oluyor. Benim vücudum da mesela çok şiş gibi hissettiriyor kendimi iştahım açık bulantım yok siz de şişlik vs oluyor mu
Eyildiz1 IremAtasever Sizinle aynı günümüz 🥰 Bende bulantı mide yanması halsizlik oluyor. Zorluyor biraz iştahım genelde yok.
Hcrakhrmn 11+3 teyim 2. Bebeğim bulantılar oluyor 6 kilo verdim cok zayif olmadigim için sıkintı etmiyorum ama bebeğin sağlığını etkilemez umarım😌
Perii61 Hcrakhrmn Bende 11+3 🤭🤭 7 haftalıkken öğrendim 5. Ci gebelik ve ben Şok 😯 düzensiz adetlerim olmasına rağmen… Akşamları bulantım oluyordu ve aşırı yorgunluk eczanede yoğun çalışmam ve + 4 çocuk haliyle etkiliyor beni ama 3.ayın sonuna doğru yaklaştığım için elhamdulillah daha iyiyim ☺️
ummanidemirer Hergün prilam kullanıyorum ona rağmen midem çok kötü bulanıyor ama iştahım kötü diyemem kilo aldım 14. Haftaya girdim hala midem bulanıyor ne zaman geçecek bilmiyorum sabah erken kalkıp işe geliyorum sürünüyorum uykusuzluktan izinli olduğum günlerse çok iyiyim sanırım hepsi iyi uyumakla ilgili
Neslihnharmanc ummanidemirer bende siz gibiyim prillam artı dramamine kullanıyorum birazda olsun rahatlatıyor doktorunuza danışarak denemenizi tavsiye ederim 💜
Cgdem123 12+00 ilk başlarda sürekli bulantım oluyordu şükür bu aralar arada bulantim oluyor mide bulantici hap kullanıyorum belki de o iyi geldi fakat sırt ağrım olmaya başladı ara ara oda geçr inşallah 🤲
Mr29 Kbra-olcay Doktorum 2 haftaya kadar geçer dedi bakalım bir umutla bekliyorum ama bebeklerimiz için geçecek inşallah bugünler onlar iyi olsun yeter 🤗
_kirazcicegi_ 9+5teyim ara sıra bulantılarım oluyor iştahım kapandı benim de 5 kilo verdim hala daha kilo vermeye devam ediyorum🥲 bunların haricinde çok fazla halsizlik var sürekli uyuyorum
Mr29 Zehra-12455 inşallah bulantılar yüzünden yemekte yiyemiyorum doğru düzgün kilo verdim.Çok şükür bebeğim iyi onunla ve ilerleyen haftalarda geçeceğini umut ederek ayaktayım🤗
Zehra-12455 Mr29 olacak merak etme ben baya zayıfladım bacaklarım çubuk gibi olmuştu Allah’a şıkur şimdi iyiyim sadece arada midem yanıyo
Tugceocal Bulantı kusma bel ağrısı kasık ağrısı🙈🙈 Hele sabahları uyandığımda sarı su kusuyorum safraymış sizde de oluyor mu 😬