Ben_bir_anne_miyim Diz dirsek pozisyonun gebelik için çok etkili olduğunu duymuştum ilişkiden sonra da yüz üstü uzanman gerekiyormuş yarım saat falan
cancik Ben geçtiğimiz ay kimyasal yaşadım ilk defa, daha önce yaptığımdan farklı olarak 30-40 dk ayaklarım hafif yukarda bacaklarımı üst üste atıp uzandım doktorum böyle yapmamı söyledi .. ama böyle yapmak da şart değil
gebebirisii tugrullsmomms ben 2.5 sene hamile kalmadım ilişkiden sonra hemen kalkıp lavaboya gidiyodum etrafa akmasın diye 😅 (içeri giden gitmiştir zaten diye hiç beklemiyodum) ama eşim artık kızmaya başladı biraz yat diye. O ay adet bitiminden sonra 2 3 günde bir düzenli ilişkiye girmeye çalıştık olduğu kadar yani aşırı sıkmadan. Ve en az 15 dk popomu hafif kalkmış şekilde yatakta biraz uzanıp lavaboya gittim. O ay hamile kaldım 🥰
Bircandeniz tugrullsmomms kesinlikle inanma öyle şeylere gerçeklik payı yokmuş bayada araştırdım bunu
Sevval0308 tugrullsmomms canım elhamdulillah benim ilk ay tuttu Rabbime çok şükür yumurtlama dönemlerimde ilişki esnasında belimin altına yastık koyardım ve yarım saat kadar uzaniyordum sabaha birakamazdim dusu :)
Tugcecv tugrullsmomms 3 kez hamile kaldım 2si düşüktü ama 3ünde de ayağımı tepeye diktim valla insan çaresiz olunca bilim mantık falan aramıyor 😂
arirangg tugrullsmomms Hiçbirini yapmadım. İlişki biter bitmez kalkıp tuvalete gittim. Ve duş da aldım.
Nurkcy tugrullsmomms Bende öyle yapıyordum sıkışırdım yine gitmezdim WC ye duşuda sabah alırdım.. Ama hiç faydası olmadı ya zaten yattığım yerde bile hep akar giderdi sinir olurdum 😃
Pnrr_38 tugrullsmomms olacak olan her türlü oluyor bana çok dediler ayağını uzat yok düz dur insansın sonuçta ama hemen kalkmıyordum yan dönüp uyuyordum sabaha duş işini birakiyordum çünkü tutarsa diye bazılarında o ayağını uzatma yarıyor diyor ama inanırsan yap tabi herkesin tercihi bende olmadı öyle