Mimonur Kızlar Allah rızası için Meryem suresini okuyabilecek var mı 41 tane dağıtıyorum rabbim hayırlısıyla bana da evlat versin dualara şığınmaktan başka çare kalmadı okuyan yazsın şimdiden Allah hepinizden razı olsun ismim Meryem
esmerella37 Mimonur kendin okuyablsen keske hergunn daha iyi olurdu diye dusunuyorum. bende okuyorum hurmaya ufleyip yıyorum inşallah benmde olur
ysmnkrc Mimonur Meryem suresi aynı zamanda 41 kişiye dağıtılarak da okunabilir. Sen yine her gün bir adet hurma yiceksin canım ismin ne ben de okurum şimdi müsaitim 🫠
Mimonur Kubare134 bildiğim kadarıyla fark etmiyor diye biliyorum bir arkadaşım geçen aylarda yaptı şuan hamile hurmalar bitmeden hamile kalmış şuan 6 aylık
Berenefsa Bende kendim için okuyorum kendim için okurken sizin içinde inşallah okurum canım bende hurmaya okuyup üfleyip yiyorum bakalm sizin içinde okurum 🙏🏻 dualarımız kabul olur inşallah
Mimonur Berenefsa çok teşekkür ederim canım Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah güzel haberlerle geliriz bu ay
Berenefsa Mimonur inşallah canım ben hem meryem suresini hurmaya okuyorum bakalm hurmaya okudum şekilde suya da okıcam inşallah bu ay bizim ayımız olur 🙏🏻🤍
Mimonur ysmnkrc ysmnkrc dağıtıyorum canım zaten ondan buraya da yazdım aynı zamanda bende okuyorum niyet önemli okumak önemli adımda MERYEM şimdiden okuduğun için teşekkür ederim 🙏
ysmnkrc Mimonur rica ederim rabbim sana beklediğini müjdelesin inşallah bu mübarek günlerde 💐🤲🏻 Okunan surenin yüzü suyu hürmetine rabbim sana kolaylıkla hamile kalmayı, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin 💗
Mimonur ysmnkrc Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim duan içimi o kadar ferahlattı ki rabbim seninde içini ferahlatsın
ysmnkrc Mimonur inşallah canım ben bu ay çok okuyup çok dinledim sen de öyle yap aç telefonundan ara ara dinle dinlerken de dua et rabbine :) okudum bu arada duamı da ettim inşallah tez vakitte haberini alırız 💐