Mehtapkz Merhaba guzel Anne Adaylarimiz Annelerimiz Oncelikle Bu uygulama sayesinde bir cok sey paylastim ogrendim okudum Allah hepinizden razi olsun... Tam 9 ay boyunca arkadasliklar edindik hatta ayni sehirden annelerimizle gruo kurup bulustuk ve hala devam ediyor bu arkadasligimiz Bu uygulama sayesinde hem ogrendiklerim hemde guzel arkadasliklarim oldu hepinize cok tesekkur ederim.. Gelelim Dogumumuza👶 31 gecesi sabirsizlik korku heyecan mutluluk karmasasi yasadim sabah olmak bilmedi arkadaslar sabah ezaninda kalkip saclarimi yaptim hafif makyaj yaptim ve saat 8 de hastaneye gdip yatisimiz yapildi... Biz esimle masa kiralamistik ve odaya gecer gecmez suslerini hazirladik sadece 2 mizdik annemler yoldaydi.. onlarda bi yarim saat icinde geldi ameliyatim 9.30 daydi... hemsire geldi ve bana bi onluk birakip damar yolu acacklrni solediler o sirada ailemiz geldi onlugu giyip damar yolu acildi ve bi tane serum yedim serum bitmeden geldiler hadi gidiyoruz die onun oncesinde doktorum odaya grip nasilsin hazirmisin heycan varmi deyip opup gitti ve beni heycan kapladi evet indiriyorlardi esiminde yanimda ve gozleri dolmus bana bakiordu.. ve girdik ameliythaneye ordaki herkes hos geldin guzel anne oglumuz gelior demekki diyip beni hazirlamaya basladilar onlugu cikarip ameliyt masasina yatirdilar ve anestezi doktoru geldi hazirmisin dedi evet hazirdim mucizeme kavusucaktim.. beni yan yatirarak ayaklarimi ice cekmemi ve sirtini olabildiginde ileri itmemi istedi arkamdan yapilan islmleri anlatarak once sildi temizledi ve incecik bir igne hic korkmayin igneden arkadaslar inanin damar yolu daha cok acitoyor.. ve sicaklik geldi evet dedi hemen uzan ve ayagini kaldir nasil kaldirayim beton kesildm birden o ara sondami taktilar hicbise hissetmedim doktorum geldi bana gozuktu ve isleme baslamis haberim yok mizik actilar bana 3 dk sonra doktorum cok guzel biya diyerem bi aglma sesi Allahim okadar guzel bir duyguki anlatamam gosterdi ve hemsireler alip gitti.. foto cekimi icin bana getrceklerdi tekrar.. basladilar dikmeye arkadaslar bazi arkadslrmz hissettim cekistrdiler dior ama inanin ben hicbise hissetmedim 10 dk icinde dikildm fto cekildjk ve gitme zamani bebegimi sedyede kucagima verdiler ve birlikte ciktik babasi kapidaydi bizi gorunce basladi aglamaya geliolar die 😍😍😍😍 ve ciktik tum aile ordaydi cok mutluydu odamiza geldik ve emme temizlenmek icin hemsireler geldi sildiler beni hasta vezi falan taktilar ve giydirler sadece ustumu emme icin herkesi disari aldilar tek esim icerde.. emdi oglum sutum damla sekilde geliordu... 6 saat sonra sindayi cikrdilar inanin hicbise hissedilmior ve ilk ayaga kalkis evet zor oluyor ama yilmayin pes etmeyin devamli yuruyun gecicek hepsi 2 gun oldu evimdeyim ve cok mutluyum herseye degerrr.. bizden bukadar sorulariniz olursa cevaplarim kizlar vakit buldukca Allah herkesin bebegini kucagina sag salim almayi nasip etsin olmayanlarada isteyenlerede versin hoscakalin ❤💙💙💙💙💙
Zeycen Mehtapkz maşallah canım ne güzel anlatmışsın darısı bize olsun inş. Benim üçüncü olacak ama yinede bi korku var hün yaklaştıkca.
Rumeysaylz Mehtapkz Tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 😍 hep mutlu günler görün birlikte inşallah. Darısı da bana inşallah 2 gün sonra bende sezeryan olacağım inşallah herşey güzel olur 🙏😊
Mehtapkz Rumeysaylz hoc korkma telas yapma hersey cok guzelll ve cok guzel gecicek heleki kokusu omre bedel