piiremsesinannesiii Marinedeniz benim olduğum yerde 8 de almaya başlıyorlar ve 9 da bitiyor çok saçma 🤦🏻♀️
Gizem07487 Marinedeniz ben Antalya merkezdeyim haftamın 3 günü aşıyorlar sabak8den 10 kadar canım çoğu yer öyle
Gizem07487 Marinedeniz çoğu kanlar aç karınla falan oluyor normal bence o saate kadar ben mesela aç kalamıyorum erkenden işimi halledip kahvaltımı yapıyorum daha iyi bir açıdan ama evin çok uzaksa bilemiyorum
AsyaveAnnesiii Marinedeniz ben daha bugün verdim 10a kadar alınıyor İstanbul Beylikdüzü’ndeki sağlık ocaklarında
aynenkezoaynen Değişiyor sağlık ocağının tüpleri kaçta gönderdiğine bağlı, bizim burası 10’dan sonra almıyor
defneveannesii_ Benim bulunduğum ilçede sabah 8 buçukta başlayıp 12’de bitiriyorlar ve sadece salı günleri oluyor kan alma. Yani bildiğim kadarıyla her yerin değişik belirli günleri ve saatleri var😌
myangelson Marinedeniz yerine göre değişiyor ya mesela Sakarya’da kucuk bir ilçede 10-10:30 a kadar alınıyor ve haftada 2 gün sadece. Diyarbakırdayiz merkez sayılır burası yanlıs hatırlamıyorsam öğlene kadar alıyorlar kanları gönderiyorlar sonuçlar da sonraki gün falan çıkıyor