Hatice_123456 Kızlar henüz cinsiyeti belli olmayan bebislerinizi neye göre cinsiyet tahmin ediyorsunuz benim çok bulantım var 10 haftalıgim fasulye turşusu aserdim çiğ köfte çok yedim sanırım bir kızım daha olacak
Gzmmm123 Hatice_123456 hiç sanmıyorum ona göre kız olduğunu başından beri ekşi yiyorum bulantılarım da var oğlum olucak.
Mustafayigitvebeytugannesi Asyos34 Ben bu üçüncüden sonra ne Çin’e ne Rus ne yüzüğe inancim kalmadı 😅😅
Asyos34 Hatice_123456 yüzdüğünü iple bağla karnının üstüne tut dönüyorsa kız düz gidip geliyorsa erkek 😂😄
Hatice_123456 Mustafayigitvebeytugannesi benim iki kızımda çin takvim e göre doğru çıktı şimdiki erkek diyor ama sanırım bu tutmicak gibi
Mustafayigitvebeytugannesi Hatice_123456 benimde iki oğlumda doğru çıktı bunda kız gösteriyordu ne yazık ki buda erkek yanlış çıktı bunda. Ya ikisinde tutmussun bunda da tutsan ne var bidaha çocuk yapmak zorunda kalmazdim 🤣🤣🤣
Sahradmla Benimde 2 kızım var çin takvimi ramzi nub hepsi tuttu bu 3. Bunda herşey erkek gösteriyor 8 haftalık olduk nasip artık 😂 kan yenilenme hepsi yani aklınıza gelebilecek herşey kızlarmda tuttu bundada herşey erkeği gösteriyor sabırsızlıkla bekliyorum 😂
Sahradmla Mustafayigitvebeytugannesi ayy inşallah benimki tutar ya 😂😂 ben erkek siz kız istiyorsunuz 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Sahradmla aynen üçüncü olunca kız istemiştim şansım dorduncuye kaldı artık şimdiden dua edin bana 😂😂😂