Byncdii Prenseskuzum başım döndü videoyu izlerken bacım bu kadın bunu nasıl yapmış helal olsun valla 😂😂🌺🌺
Prenseskuzum Muhammedamine hahaha ben bikere yee tuvaletine girdim tam yarim saat olduğum yerden kalkamadim kiz hahaha 😂😂
Hasretimmm Prenseskuzum 😂😂 28+6 yim hizli yuruyorum bazen kendimi unutup karnim dusecek gibi oluyor ayyy döndügümü dusunemiyorum 🙈🙈 yanliz etrafimdaki herkese izletmek istemedim degil yani aman dur, aman yavas, aman dikkat biktim valla 😂😂
Sumeyyye Bebeğe bişey olduğu yok sakin olun😄 ne güzel rahat hamilelik geçirmek herşeye pinpiriklen nereye kadar 🤷🏼♀️😄
Nwysnp Ben evde yürürken bile adım atamıyorum 10 dakikada gidiyorum mutfağa bu kadın uçuyo.sarhoş doğacak çocuk
Azizinannesi2 Muhammedamine inşallah 🙏 konuşuyorum olmuyor ki ben seni özlüyorum okumak istemiyorum gidersem sen kapıda bekle diyor işte onu beklesem tedaviye gidemiyorum bilmiyorum iki arada bir derede kalıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Deletedmom15257 Prenseskuzum valla ben şoku geçtim dondum.suan 🤣😂uzandım benim basim döndü midem alt üst oldu