KLORAKHANIM -Mrvprmdk 16. Haftamda hissettim (ilk gebeligim) ben direkt minnak tekmelerle hissettim, muhtemelen daha once oynuyordu ama ben ayirt edemedim
Fik Aynr1380 kuzu bende 13 haftalığım hissediyor gibiyim ama bir hamile arkadaşım imkansız demişti nasıl hissediyorsun ara ara pıt pıt dokunuşlar ile balık kayması /yanak okşaması gibi hissediyorum özellikle sevdiğim şeyleri yediğim zaman
Aynr1380 binnur64 benim 3. Hamileliğim belki o yüzden erken hissediyorumdur. İlk gebeliklerde 20 den sonra yavaş yavaş hissedilmeye başlanıyor
Bugriiissss Valla çok şaşırıyorum 20. Haftadayim daha hissetmedim nasıl 13. Haftada 14. Haftada hissediyolar 😂 doktoruma sorduğumda 20. Haftadan sonra hissedersin dedi ancak o zaman güçlenip belli edermiş hareketlerini binnur64
Aynr1380 Fik içinde bişi kayıyormuş gibi hissediyorsun tekme filn vs değilde kıpırtı var ama şimdi dediğim gibi 17. Haftadayım bir haftadır net tekmelerini hissediyorum ard arda vuruyor
HtcAksy -Mrvprmdk net olarak 20. haftada ama ilk hanileligim daha öncesinde anlamamis olabilirim😂 suanda at kosturuyor sanki.
Gulsum6734 Mervesoydas haraket hissediyomusunuz yda ilşki yasak mı benm doktr bsy demedi sormayıda unuttum
Mervesoydas Gulsum6734 hafif bir sey var ama bebek mi tam anlamiyorum. Doktor Gayet normal dedi bebek oyle rahat ediyor demek ki dedi yeri ilerde daralacak genisken her sekle girer falan dedi iliski hakkinda bir sey demedi.