Htckbra Merhaba kızlar 34.haftamdayım bu haftama kadar hiç çatlağım yoktu ama bugün bi baktım karnımın alt tarafları çatlamış kırmızı kırmızı aşırı moralim bozuldu. 1 günde resmen çatlamış. Daha fazla olmaması için ne yapmam gerek ve bu çatlaklar geçmeyecek demi Doğumdan sonrada😔
mrymdnr Htckbra bende 35.haftamdayım benimde resmen dün sabah kalktığımda göbek deliğimin üstü çatlamış bu zamana kadar hiç olmamıştı hep kremlenmiştimde
mervealif Htckbra benim vücudum Türkiye haritası gibi oldu onca krem ,yağ kullanmama rağmen:) çatlıyacağı varsa çatlıyor yapacak bisey yok 😀
Asdfgh Bende 34 e grcem kaca taraflarımda bacaklarda catlama oldu karnmda suan yok ama catkıcak gbı sankı naparsak yapalım catlıyoxz bacım
Htckbra Asdfgh şaka gibi ya 1 günde çatlamışım. Ben çatlamam diyordum annem 5 çocuk doğurdu 1 tane çatlağı yok bende genetikte bende çatlamam dedim hep. Sadece duştan sonra yağlandım hergün yağlanmadım
Asdfgh Htckbra yaglansanda catlardın canm ben hergun yagladmda noldu popom harita gıbı tek tesellim bıkac aya rengi gdıyor cok belli olmuyor
NihalSelin Badem yagi deneyen varmi ben ilk hamileligimde 4. Ayimdan sonra hergun badem yagi surmustum bir tane bile catlagim olmadi killanma falan yapiyor deniyor ama bende hic birsey yapmamisti onerebilirim yani suan 20 haftaligim basladm yine kullanmaya insallah bundada olmaz
Candan Kizlar ben 3.5 aydan sonra başladı karnım yanlarim 5 aylik oldum hala var badem yagi 2 gun sürdüm ama çatlağı geçirmiyormuş bıraktım bende