Hamileanne sürekli yaşa takıldınız. Ben kaç yaşında evlendiğimi söylediğimi hatırlamıyorum. Ayrıca ahlaklı diyip duruyorsunuz ben size ahlaksızsınız mı dedim ne bu savunma? Yada ben bu devirde maddi manevi 3 cocuk sorumluluğu alabilmeye genel yorum yapmışken ahlaksız mı oluyorum? 2. Cocugu düşünürsem belediyeden yardım mı alacak mışım komiksiniz. Sanırım aynı ülkede yaşamıyoruz.. belediye napıyo hanfendi 300 lira süt parasıyla mı cocuk büyütülüyor , yada doğum paketi mi veriyordu ?? Hm bide 3. Cocugu yapanlara sanırım teşvik için altın veriyordu. Bunlarla mı cocuk büyütülüyor? Asgari ücretin 8.5 olduğu , enflasyonun bu kadar yüksek olduğu bir ülkede yıllarca çalışıp emekli olup emekli maaşıyla insanlar geçinemiyorken siz kalkmış 2. Cocuk için belediyeden destek alın diyorsunuz. Bu arada ben maddi durumum kötü demedim cok şükür iyiyim 😀genel konuşmalarımı neden bu kadar üzerinize alıp saldırıyorsunuz anlamışta değilim. Umarım doğuracağım ve yetiştireceğim 1 tane çocuğum sizin gibi karşısındakini yaşıyla vurmaya çalışan, konuşmaları saygısızlık çerçevesine getiren bir öğretmene denk gelmez..