Seyma-35 Bende baş ağrısı göz bulanıklığı ellerde uyuşma ağız ve uyuşukluğu şikayetlerim var sizin var mı şikayetiniz
Pamuk Seyma-35 bendede göz bulanıklığı var çok yukselirsede baş ağrısı demiyimde başta ağırlık yapiyor
mimaranne06 Seyma-35 İlk hamileliğimde vardı benim. Diyet uygulamaya başladıktan sonra geçiyor şikayetler. Kilo alımınız çok olmadığı için hamilelik şikayetleriniz bile azalıyor.
mimaranne06 Seyma-35 Su tüketiminiz nasıl? Normalde düzelmesi lazımdı. Oturması için 5-6 gün geçmesi lazım diyetin üstünden.
momlife_7 Bu şeker kadar ilet bisey yok sabah kahvaltısında istahim yoktu 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir ,siyah zeytin, domates yedim az bisey ya şekerim 151 çıktı cidden sinirlerim bozuluyor attık ya Allah sabır versin hepimize
Ruhsuz momlife_7 aha ah ben de aynı sizin durumdayım ve anladım ki şu hayatta en büyük zenginlik sağlik, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲
mimaranne06 Seyma-35 Su içmezseniz yeteri kadar şekeriniz çok oynar. Kız kardeşim diyetisyen o yönlendiriyordu beni.Başta zorlanırsınız ama daha sonra alışırsınız.
Ruhsuz mimaranne06 karın aç olunca su içmekte zorlaşıyor ayrica mide bulantısı da var gecer bu günler sağlıkla İnsAllah
momlife_7 Ruhsuz amin inşallah Allahım yardımcımız olsun evlatlarımızı korusun sağ saglım kucağımıza alalım 🫣🤲🏻
momlife_7 ilkin41 benim annem bana hamileyken 300 çıkıyormuş şekeri doktor insüline öyle başlatmış bi 151 çıktı diye sanmıyorum yani
Seyma-35 @momlife_7 yok 151 çıktı diye hemen başlatmaz benimde ilk ölçtüğüm zamanlarda 152 146 falan çıkıyordu öyle bişey denmedi bana içiniz rahat olsun