Melisdnz Magvital kullanıpta faydasını gören var mı bugün başladım çok şiddetli ağrım var 33 haftalığım bir türlü geçmiyor bugün Magvitale başladım
ilkin41 Melisdnz magnezyum ilacı mı acaba.? Bende magosit kullanıyorum gram faydası yok bana 28 haftalığım kemiklerim belim sırtım kopuyor resmen 😥
DnzTnr Melisdnz ben kullaniyorum sağ bacagim ve belim çok kötüydü. Magvital kesinlikle ise yaradı gunduz ayakta duramiyordum oda geçti şimdi sadece gece belim ağrıyordu onun için magvitali gece içiyorum oda azaldi
cauuv1 Melisdnz sol bacağım kopmuş gibi ağrıyodu bunu kullanıyorum kesinlikle işe yaradı çok şükür tekrarlamadı geçmesine ragmen tekrarlamasın diye kullanmaya devam ediyorum sizin de geçer
Melisdnz DnzTnr benim de sağ bacağım ve bel kısmı bir de üstüne kuyruk sokumu olan yer çok ağrıyor 2 gündür çok şiddetli umarım faydasını görürüm
Melisdnz cauuv1 çok geçmiş olsun tek istediğim bir an önce geçmesi artık çok rahatsız ediyor bugün ilk günüm hadi bakalım
cauuv1 Melisdnz teşekkürler size de geçmiş olsun insallah geçecektir her gün bi tablet alın ben 2. Kullanmada faydasını gördüm geçti ve bidaha olmadı şükür cok kötüydü