dilarabasciftci Bugün 105 günlük olduk ve gebelikten bu yana 55 ken 60 oldum normal mi yoksa biraz dikkat etmelimiyim 🫥🧐
ArvenMom dilarabasciftci 22 23 haftaya kadar kilom sabitti şuan 26 haftaya doğru gidiyoruz tartıya çıktıkça oynayan rakamlar akıl sağlığımı bozdu 🤦🏻♀️
Hilalmvc @“Dilossal”# dilarabasciftci 16haftaya kadar 2bucuk kilo aldım doktorum dikkat etmelisin dedi ama yine aldım sanırım iştahım açıldı
chefmom dilarabasciftci bende 3 ayda 4 kilo verdim 😥 birşey yiyemiyorum sabah yesem istifra ediyorum akşam yesem hemen şişkinlik yapıyor rahatsız ediyor özellikle son 1 haftadır
dilarabasciftci Deletedmom_116 sürekli yemek yemekten ziyade ekmek cok tüketiyorum sanırım buna dikkat etmem lazım
dilarabasciftci Daisy0000 evet bende öyleyim sinirli oluyorum falan illa birşey atma gereği duyuyorum
dilarabasciftci ArvenMom ayyy birde bana sorun 😍 çevrem ye diyor ama her yedigimizde bebişe gitmiyor ki 🤯
Deletedmom_116 dilarabasciftci Olabilir cnm ilerleyen zamanlarda sorun olabilir bu durum ekmeği azaltman fayda eder belki
Btlabk dilarabasciftci cevredekilere bakmayın karbonhidrat yerine protein beslenin banada ye ye demişlerdi ilk 3 ay hiç kilo almazsam iyiymiş ilk gebeligimdi birde sıkıntılı gecti benim bende birden bire kilo aldım suan 21 haftalıgım 7 kilo aldım 19 haftalıkken 5 kilo almıstım
Btlabk İlk 3 ay ne kadar az alırsanız o kadar iyi ilerleyen aylarda daha hızlı alınıyor benim midem bulanıyor diye sürekli ekmek yedim dikkat edin hızlı gitmişsiniz biraz :)
defneemom dilarabasciftci doktorlar ilk uc ay genelde kilo alinca oyle diyor bebisim ben 35+3um en son gecen cuma 3,5 kilo almistim