AsyaCngz55 1Merveylmaz bizde çarşamba günü keseyi gördük ama mm söylenmedi ve ya ultrasona göre kaç haftalık falan bir bilgi verilmedi. Keseyi gösterdi sadece küçük diye mi acaba 4 haftalıktım
1Merveylmaz AsyaCngz55 Banda ultrasona göre kaç haftalık olduğunu söylemedi yarın söyleyecek net haftayı ultrason kağıdında sağ altta gs diye yazıyor aslında kese boyutu mm olarak
Pekii Sabina13 ben de yarın gidiyorum hastaneye haber verelim birbirimize doğum zamanlarimiz yakın olur büyük ihtimalle 🥰
OguzunAnnesii Sevdacee Tebrik ederim bende 2.bebisime hamileyim hesaplamama gore 5+3 olduk bizde ilk oğlumda 6+4 de kalp atışı duyulmustu bundaki randevumda 7.haftaya denk geliyor bakalım duyacakmiyiz 😊
AsyaCngz55 1Merveylmaz yazmıyor canım internette de çok araştırdım benimkinde yazan kodların cevabı yok 😞
Edaemkl Sevdacee 5 haftalığız kese ve bebeği hala göremedik doktorum haftaya Cuma görürüz dedi günler saatler geçmiyor 2 annelik duygusu bambaşka oluyormuş heyecandan ölüyorum sabırsızlıkla bekliyorum sonucu çok merak ediyorum