Pekii AsyaCngz55 bende hala yemek yapamıyorum canım midem bulanıyor ama başka bir şeyden bulantı olmuyor doktora da ayın 4 ünde gitcem hem ikili test hem de cinsiyet için bakalım canım durumlar böyle şimdilik 😊
AsyaCngz55 Pekii umarım bir an önce atlatırsın bulantıyı canım bende hala hiç belirti yok çok hafif karnım çıktı gibi o da çok minik
Pekii AsyaCngz55 senin ilk hamilelik ya canım biraz daha geç çıkar iç karnın da genişse hamileliğinin ortalarına kadar fazla çıkmaz 🥰 benim bu sefer çok çabuk çıktı göbeğim belli olmaya bile başladı 🤦🏼♀️
AsyaCngz55 Pekii oyyy maşallah sana 🩵 olsun sınavda bana rahatlık olur geç çıkarsa kpss bekliyor beni daha
Sevdacee AsyaCngz55 bende gireceğim ya çok stresli 😂 inşallah normal bir günüme denk gelir kötü geçmez
AsyaCngz55 Sevdacee bebişlerimizin şansı bizim emeğimizle olsun inşallah canım çifte mutluluk yaşayalım
Sevdacee @AsyaCngz55 @Pekii kızlarr bronşit oldum ben ya nefes bile alamıyorum doktora git gel gebelikten hiç bişeyde yapamıyolar napıcam ben evde yapabileceğim neler var avaba
AsyaCngz55 Sevdacee hiç bilemiyorum ki canım çok geçmiş olsun doktorun öneride bulunmadı mı? Sanki çok önce ablam buna benzer bir rahatsızlık yaşamıştı da sıcak havlu koyuyordu ayaklarına
Pekii Sevdacee geçmiş olsun canım viks al istersen doktoruna sorup biraz rahatlatır gebelikte hastalık çok zor 😔