AsyaCngz55 Susamana ben öyle gitmeden duydum ama forumda öyle yazanlar vardı canım idrara sıkışık gidersen daha iyi duyulur diye ne kadar doğru bilmiyorum
Kbra2023 Sevdacee Bence öyle düsünmemelisin hamilelik tanısı koyulduysa bir uzman hekime gorunmelisin ki gerekli testlerin yapılsın vitqminlerine bakılsın
Sevdacee Pekii ya kocaman olmuş bebeişler bende iyiyim canım çok şükğr bularım falan olmuyor bugün 11+2 ydik haftaya 2 li taramaya gircez 🌸
Sevdacee Susamana herzaman ultrasyona girmeden sıkılık olunursa daha şyi sonuç alınır demişti doktorum canım ♥️
Sevdacee AsyaCngz55 ayy donduema deme tek canımın çektiği şey dondurma😂😂 deliriyorum ya dondurme diye bende şyitim canım 11+2 yim dün kontrole gittik ama doktor cinsiyetle ilgili bişey demedi haftaya taramaya gircem orda bi tahminde bulunuyolarmış genelde
oznur_90 Sevdacee kuzum bende 5 30 6 haftamda keseyi gordum 2hafta sonrada kalp atisini dinlemeye gidicem insllah cok heycanliyim inanki yavrumun kalbini dinliycem rabbim izin verirse😍
Sevdacee oznur_90 yaaa çok gğzel bi duygu inan kalbini duyduğum an tutamadım kendimi öyle ağladım ki bende eşimde çok tarifsiz duygular ♥️
tu42ba Canlar bende 13 hafta olduk çok şükür Her şey yolunda pazartesi ikili test yaptırcam inşallah bende cinayet tahmini alırım Çok merak ediyorum 😘🌸
Pekii Sevdacee ha tamam o zaman çok güzel canım ben 11+2 de gidiyorsun sandım 😅bir de cadı kızım var ya kafa bırakmadı bende 🤭
Gulnar_95 @“Sevdacee” Vayy be 6 haftalikken katilmişim programa simdi 38 olduk🥹 nasil geciyor zaman sağlicakla gelsin bebişlerimiz İnşallah🙏❤️