Sevdacee Bu gönderiyi açarken bu kadar büyüyüp dertleşeceğimizi hiç düşünmemiştim 🥹 Hepinize iyi niyetiniz güzel kalbiniz için teşekkür ederim♥️
Hadiyeuzn Sevdacee iyiki açmıssın canım birbirimize yoldaş oluyoruz burda sohbet etmek bana cok iyi geliyor birbirimizın mutluluguna şahit olmak en güzeli ♥️
AsyaCngz55 1Mervuse ben folic iod 12 diye bir şey kullanıyorum folikasit iyot ve b12 vitamini var içinde günde bir kez
tubik7 AsyaCngz55 heyecanında saygım var ama erken sanki fikriniz değişir daha iyisini görürsün vs ben de 6+6 tüm şu anda daha bi şey bakmadım
AsyaCngz55 @Pekii @Sevdacee kızlaaarrr biz bugün kontrole gittik bir daha kalp atışını dinledik bebeğimiz büyümüş hatta 3 gün daha ilerledik 8 haftalık çıktı ultrasonda ☺️ artık aydan aya gideceğiz hatta önümüzdeki ay cinsiyeti öğrenebiliriz belki dedi doktorumuz
Symanr06 AsyaCngz55 gözünüz Aydın canım sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bende yarın gidicem 6 haftalık olduk
Sevdacee AsyaCngz55 yaa yerim ben onu minik fasülye gözün aydın canım benim bi kişiden daha aldık güzel haberi 🌸
Pekii AsyaCngz55 maşallah canım benim hadi inşallah bir sonraki gitmeye öğrenirsin cinsiyeti de yaa çok guzeell 🥰🥰
AsyaCngz55 Pekii ayyy evet ya zarfa koymasını isteyeceğim aile arasında minik bir cinsiyet partisi yapalım istiyoruz bizde orada öğrenelim ☺️
Symanr06 Pekii çok şükür gittik canım ultrasona göre 5+4 çıktı kese gözüktü 2 hafta sonra gel dedi yolk kesesini sordum daha çok erken bir dahaki gelişinde görürüz dedi
Betulgibi08 Sevdacee Ben 3+5 te kalp atışını duydum kesede vardı. Kalbini duyunca çok duygulanmıştım 🥹
AsyaCngz55 Bizim şimdi değişti ilaçlar elanatol multivitamin ve demir takviyesi verdi doktorumuz. Artık ayda bir kontrol