Neslibt72 Hadiyeuzn yaa hadi hayırlı olsun. Bende gittim y bugün çok zor gördü keseyi o an öyle korktum ki ama çok şükür buldu. Tek embriyo tutunmuş çok şükür
Hadiyeuzn Neslibt72 şükürler olsun canım maşallah supanallah gördüya bin şükür benımde önce karnımdan baktı görüyorum ama tam emın olalım dedi altan baktı bu sefer daha net görundu kalp atışınada gene aynı zamanda gidecez inşallah ❤️
Neslibt72 Pekii çok zor da olsa gördü doktor keseyi. Tek embriyo tutunmuş . İki hafta sonraya tekrar randevu verdi o zaman gene gidicem bakalım çok korktum ama bir an böyle ciddi bir aksiyon yaşadım 😂
Pekii Neslibt72 sonunda görmüş ya canım buna şükür inşallah kalp atışını da duyarsın ne zamana gün verdi ? 🥰🌸
Neslibt72 Pekii tam 15 gün sonraya verdi. Tabi çok şükür gene gördük öyle böyle de sürekli korku var içimde istemsiz
Pekii Neslibt72 Allah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah canım içini ferah tut 🌸 ben de cuma günü gitcem bakalım duyabileceği miyiz kalp atışını çok heyecanlıyım geçmiyor günler 😅
Neslibt72 Hadiyeuzn yaa hadi inşallah tam 28ine gidicem ama eşim şu an yok belki 30una alabilirim günü. Sağlıkla olsun bi bakmışız 9ay geçmiş aynı gün gidiyoruz 💃🏻😂
Neslibt72 Pekii hadi bakalım inşallah duyulur da musmutlu çıkarsın cuma günü 💫şimdi sana da geçmez saatler günler 😄
Sevdacee Kızlarrr kontroldennn çıktım kalp atışını duydukkk o kadar heyecanlıyım ki bugün ağlak bi anne adayıyım 🥹
Pekii Sevdacee oyy maşallah yaaa çok sevindim canım 🥰🥰 darısı bana olsun artık ben de duymak istiyorum 😢
Hadiyeuzn Sevdacee canım benım şükrüler olsunn cok sevındım darısı başımızaa cok dua edelim birbirimize 🌸
edadm Sevdacee maşallah kuzummm kaçıncı haftadasın ben 6+2yim bugün duyabilir miyim acaba yarın gitsem
Sevdacee Pekii dünyanın en güzel hissiymiş rabbim bekeleyen herkese nasip etsin duyarsın kuzum muhtemalen gittiğindee bana 3 hafta sonraya verdi kontrol tekrar
Pekii Sevdacee evett ya içinde atan minicik bir kalp var büyüyecek büyüyecek kucaklarına gelecek 🥰🌸 şimdi sanırım sıra bende cuma gidiyorum bende 🥰
Sevdacee AsyaCngz55 gördüm kuzum mini minnacıkk o kadar minik bişeyden o kalp atışı nasıl gelşyor resmen nucizee