Sevdacee AsyaCngz55 ay ben hiç dikkat etmiyorum ya bş gayret mutfak dolabına uzanmaya çalışıyorum çok aktif hareketli birisiyim bazen unutuyorum😂
Sevdacee Asya_12 gayet normal canım hiç endişe etme 8 hatta 9 haftaya kadar duyan var bende bugün tam 7 olduk ama haftaya gitcem inşallah
tu42ba Sevdacee Benim de 8+5 bugün ama ultrason da geri dedi doktor. İnsanın kafasını karıştırıyor 🤭 Yarım gidicem bakalım ne diyecek
Sevdacee tu42ba aynen vallahi karışıyor ama mantıklı daha az çıkması çünkü son regl tarihinde hamile kalmıyoruz sonuçta 💆🏻♀️ Hafi güzel haberlerle gel haberdar et bizi 🌸
Sevdacee tu42ba aynen hemen yaz canım biz meraklı anne adaylarıyız😂😂 bende hayırlısıyla pazartesi tekrsr gel dedi doktorum gidicem inşallah duyarız kalbini🐣
Sevdacee AsyaCngz55 bizde erkek ismi olarak henüz şunları bulabildik😂 Karan Alparslan Kıvanç Aras Bartu Kuzey Atlas Ama eşim ısrarla karan diyor ben karasız diyorum dur daha önce bi öğrenelim cinsiyeti 😂😂 kız şsmi çok var onda liste kabarık😂
karanmom HnfeShn çok güzeldi ta şu 3 güne kadar kendimi nazar ettik herhalde mide bulantısı hafiften hep var gitmeyen ogurme var ama kusmadim daha çok korkuyorum hep yatıyorum bir iş yapasim yok yaptığım işten bişi olmaz 🥹sizin
Comeasli Sevdacee bende 6.1 de duydum çok az ama dayanamayıp doktoru değiştim 4.boyutluda 6.4 de duydum suan tam 7.0 olduk
Comeasli Sevdacee yok canim ben geç dollenme olmusum ilk gittim 4+6 idi bida gittik 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ben dedim içim rahat etmiyor eşim ile karar verdik başka doktora gittik orda da 6+4 çıktı duyduk kalp atışını suan tam 7+0 ilk gebeligim son adet tarihim 31 aralik ama doktor 19 ocak olarak ayarladi
AsyaCngz55 Sevdacee hahahaha hepsi çok güzel karanı biz Talha Karan olarak düşündük sonra soyadımız da isim gibi diye vazgeçtik 😂
Hadiyeuzn Sevdacee canım sende trabzondasın sanırım bende trabzondayım hangi doktora gidiyorsun haftalırımızda yakın
Sevdacee Hadiyeuzn aa trabzonda mısın sonunda buldum trabzondan birini 🌸 imperialde kırhan beye gidiyorum şuan senin doktorun kim acaba
kbrincehasan AsyaCngz55 ayy bende gittim keseyi gördük haftaya perşembe kalp atışı için gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmaz 🥰🥹
kbrincehasan Oznur_1625 benimde uyku dışında bir belirtim olmadı bulduğum her yerde uyuyorum sadece 😂