AsyaCngz55 Sevdacee mide yanması 5. Haftaya girince bitti benim. Ağrımda yok şükür sadece göğüslerde sızlama var
Pekii AsyaCngz55 ben bugün gittim canım doktora keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi bekliycem bakalım 🥰 @AsyaCngz55 @Sevdacee siz naptınız nasıl geçiyor günler mide bulantısı var mı 🤭
Sevdacee AsyaCngz55 kuzum ben dün gidecektim ama doktor hastaydı bugün gittimm bizimde kese gözüktü kalp atışı için bir hafta sonra ❤️ Sen ne alamlerdesinn nasıl gidiyor
kbrincehasan AsyaCngz55 ayy bende gittim keseyi gördük haftaya perşembe kalp atışı için gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmaz 🥰🥹
Sevdacee Pekii bende yazacaktım birazdan sizee 🙈bu sabah gittim bende keseyi gördük bizde banada kalp atışı için bir hafta sonra tekrar gel dedi 🥹🥹 ne kadarda aynı demiş 😂 senin ultrasyonda kaç haftalık gözüktü kese boyu kaç sy herşeyi öerak ediyorum😂
AsyaCngz55 Pekii oooo harikaaaa ☺️ pazartesi gidicem bende kalp atışına mutlaka aile hekimine gebeliği bildirin dediler bende gittim kanda verdim bütün değerlerim güzel betam 13620 çıktı
Pekii Sevdacee kese boyunu söylemedi canım ama haftanla uyumlu dedi şu an son adet tarihine göre 5+5 görünüyor doktor da 5 buçuk-6 haftalık dedi sana ne dedi doktor 🥰
Asya_12 Sevdacee doktor banada aynısını dedi normalde 6 haftaligiz ama ultrasyonda 6+3 görünüyoruz kese çapı ise 13.9 mm kalp atışını duymamak normal mi çok endişeliyim kese göründü ama bebekte görünmedi
Pekii Sevdacee bende hiç yok mide bulantısı sabah bazen oluyor ama yemek yediğimde geçiyor açlıktan oluyor sanırım canım yemek yemek istemiyor çünkü 😅
Sevdacee Pekii banada aynısı dedi canım şuan 5 6 hafta arası bişey dedi birdahaki ultrasyonunda daha net diyebilim haftasını dedim son adet harihime göre şuan 6+5 🥰
Sevdacee Pekii ay beni öldürüyor hele sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çok bastırıyor bulantıdan ziyade yanma
Merve0110 Sevdacee çok yakınız benimde son adet tarihine göre şuan 6+6 canım kalp atışı için bende haftaya gidicem
Pekii Sevdacee vermedi kuzum kağıt fln zaten kızım da durmadı hastanede ben de aceleyle istemeyi unuttum 🤦🏼♀️
Pekii Sevdacee bende sadece sabah sırt üstü yatıp kalktığımda oluyor çok az sonra geçiyor şükür ahh o mide bulantısı çok kötü ya 🤢
Merve0110 AsyaCngz55 AsyaCngz55 18 ocaktı benimde son adet başlangıcım, hayırlısıyla yarın 7 olucaz❣️ özele mi gidiyorsunuz devlete mi