Nurlyy Binnur-cam istersen iğne de yazarım ama sinir sistemine geçiyor ordan kana ordan rahime bir sürü yoldan geçiyor etkisini yitirir fitil olarak denicez ama mutlaka kullanıcaz bu ilacı dedi
Binnur-cam Nurlyy iğnenin ağır olduğunu biliyodumçünkü banada birkeresinde sadece 1 kere vuruldu sonra fitil olarak verdiler .. Fitil olarak kullan bende hiç yan etki yapmadı inşallah sendede yapmaz. Akıntın olur sadece bazen ilaç tam çözülmez o geri gelebilir olabildiğince dibe itmeye çalış gündüz yapcaksan 1 saat en az kalkma gece yaparsanda yatarken yap kalkma gece boyu kalsın orda..
Gulsum6734 Benmde ilk gebelık bana da verdi progestan fitil olrak al dedi agz yoluyla bulantı yapar dedi zten benm bulantılarm coktu ilac alamıyorum hiç mgdem bulanıyo hemen
Birbebetoannesi Nurlyy Ben fitil olarak almama rağmen, bunalma hissi sanki depresyondaymış gibi oldum, sürekli uyuma hali, bulantı çok etki oldu ilaç :( şifa olsun size de
Aleyna_ihtiyar1 Progestan kullanmaya başladıktan sonra kanamam arttı ve parça gelmeye başladı bu normal mi