Canınızı sıkmayın,Allah her daim büyük iyi düşünün iyi olsun. Benimde 11.haftamda ense kalınlığı 4.4 dedi doktorum bizi korkuttu down sendromu veya başka bir trizomi bozukluğu olabilir dedi. Fetal DNA öneririm dedi. Biz tabi çok korktuk ikinci gebeliğim bu benim ve ilk gebeliğimde 8.haftamda kendiliğinden düşükle sonuçlanmıştı ve ikincide böyle bişi ile karşılaşınca çok daha fazla üzüldük. Ama sadece o gün ağladım,korktum ve sonrasında eşim ile herşey allahtan Allah büyük dedik ve fetal dna sonucumuz çıkana kadar bu konu ile hiç konuşmadık. Bebeğimizle ilgili iyi düşündük iyi olsun diye Allaha dua ettik. Sonrasında başka bir doktora gittim o 3.3 ölçtü ama burun kemiği oluşmuş bu konuyu düşünme normal hayatına devam et canını sıkma dedi ve öyle yaptım. 8 gün sonra sonucumuz geldi negatif hiç bişi çıkmadı. Şuan 18. Haftadayım ve inşallah bir oğlumuz olucak. Fetal DNA ile cinsyetide erkenden öğreniyorsunuz tavsiyem maddi açıdan sizi zorlamıycaksa yaptırın gönlünüz rahat olsun. Rabbim size de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Tüm kalbimle dua edicem inanıyorum ki sağlıklıdır. Lütfen takmayın gönlünüzü ferah tutun. 💕