mihribanerdogan Tsh ilacı kullanıyorum aç karnına demir ilacını da doktor reçetede ac karnına yazmış ama ikisini birlikte aç karnına alsam bir sorun olur mu? İnternette içilmez diyor hemşire içilir dedi kafam karıştı
Minis122 mihribanerdogan hangisini kullaniyorsunuz demir ilacini bende tsh ilaci kullaniyorum sabah ac karnina demir ilacini ac tok farketmez dedi tok karnina alıyorum onuda
Smry mihribanerdogan ben tiroid ilacını içip enaz yarım saat sonra demir ilacını içiyorum .ikisinin arasında yarım saat mutlaka bırakıyorum .
H_a03 mihribanerdogan ikisi aynı anda içilmez etkisini düşürür tiroid ilacını kahvaltıdan yarım saat önce içmek gerek kan ilacını da yemekten 3 saat sonra içebilirsiniz
AzraFarah mihribanerdogan canım bende demir ilacını aç karnına kullanıyordum en son doktorun yazdığı ilacı eczaneci tok karnına yazdı,dedim aç değil miydi,dediler ki yemekten bir saat sonra alabilirsiniz,sende öyle yapabilirsin
mihribanerdogan ysmnprltn tsh he baktırdıginiz da düşmüş muydu beraber kullanırken emilimini azaltır yazmış internette tereddüt ettim
mihribanerdogan Minis122 Ferro sanol yazdı doktor tok karnına da balık yağı hapı ve elenathal alıyorum onlar da demirle içilmezmis o yüzden yok karnına almadım
mihribanerdogan Smry o halde yarın öyle yapayım bende zaman bırakayım bugün il kkez demire başladım o yüzden böyle oldu
mihribanerdogan H_a03 yemekten 1 saat önce içmiştim yemek yersem 1 saat sonra sorun olur mu ki bugünlük böyle acemice olsa çok acıktım 🙈
Minis122 mihribanerdogan tsh ilacini icin bi 20 dk sonra demir ilavini ocin isterseniz olenyapin ben tsh ilacini icin 30 dl ac bekliyorum sonra yemek yiyorum. D vitamini ac karnina. Yemek yemeden icim ole yiyorum.hic bir ilaci ayni anda icmiyorum ben
mihribanerdogan AzraFarah yemekten sonra da diğer vitaminleri alıyordum balık yağı elenethal akşam da magnezyum vitaminle demir de sanırım beraber icilmiyormus
papatyaseveranne mihribanerdogan sabah namaza kalkınca kan ilacımı alıyorum, sonra yatıyorum zaten, kahvaltıdan önce de tiroid ilacımı. Aralarında 2 saate yakın zaman oluşmuş oluyor.
mihribanerdogan papatyaseveranne bana da mantıklı gelen araya zaman koymak bugün ilk defa içtim ama yarın aralarına zaman koyarak içeceğim
Elif96kurt Tiroitle Demir ilacı arasında 4 saat olması gerekiyor kızlar Tiroit ilacını içtikten 4 saat sonra demir ilacını içebilirsin yoksa bir etkisi kalmıyor kan ilacını yemekten sonra da içilebilir
Minis122 mihribanerdogan o sejilde yap 20 dk bile olsa yetrlidr arasi bnim demir ilaci ac tok farketmeyince ogln iciyorum