Edafmo birannebirfurki nişandan sonra çok uzun sürmüyor genelde diye biliyorum. Ben nişandan 3 gün sonra doğum yaptım. Normalde o akşam yapacaktım ama erken olduğu için durdurmaya çalıştık. Yoksa doktorumun dediğine göre durdurmadan o akşam doğururmuşum
Pekii birannebirfurki bugün yarın doğum olur saglikla gelsin inşallah hastane çantanı hazırda tut normal doğum olacaksa sancın geldiği anda hemen gitme biraz bekle açılma olması için hastanede de bekletirler ama suyun gelirse hiç durma hemen git hastaneye 🥰
Zehraecvt birannebirfurki çok afedersiniz nişanınız nasıl birşeydi? Bende geçen gün doktor muayene ettikten sonra lekelenmem oldu sonrasında sümüklü bir parça geldi ama emin olamadım.
birannebirfurki Edafmo dün doktor çatı muayenesi yaptı alt tarafım ağrıyodu zaten bugünde nişan gelince tam oldu
Edafmo birannebirfurki çatı muayenesinden sonra leke gelmesi normal ama nişan mı değil mi onu bilemiyorum
Kubrabsyg45 Zehraecvt evet odur. Sümüksü yapıda kahverengi geldiyse. Benimde çatı muayenesinden sonra ertesi gün geldi fotoğraf çektim doktor nişan dedi. Doğumu tetiklemek adına yapmış ebe yada doktorunuz. Ve gelmiş. Ama benim 6 gün oldu halen açılma vs yok
Deryana Zehraecvt sümüksü çok hafif kahvemsi hafif incecik kılcal damar gibi kanama ama baya az öyle kıpkırmızı değil zaten incecik bir pembemsi bir şey peçeteye temizleyince dikkatli bak anlarsın
Leylakacan34 Kubrabsyg45 herkeste aynı olmuyor sanırım bu durum benim nişanın geldiğinde 2 saat sonra hastaneye gittim 4 cm açıklığım vardı, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Hazalaskin birannebirfurki 39+0 da nişanım geldi 40+4 Doğum yaptım sağlıkla kucağına al bi avazda kurtarsın inşallah rabbim
Pekii birannebirfurki ben ilk hamileligimde suyum gelmedi bekledim sancıyı evde çektim dakika tuttum 5 dk da bir sancı gelince gittim hastaneye hemen doğuma aldılar 1 saatte bitmişti darısı size olsun benim de inşallah bu sefer de kolay doğum olur 🙏☺️
Esmayten Ben de bugün 37+1 im cumartesi günü nişanım geldi kasık ve bel ağrım var ama 5 gün oldu hala sancı falan yok 😔
birannebirfurki Pekii amiin inşAllah az önce yine geldi bu sefer tam jel kıvamındaydı onu görünce bi doğum korkusu bastırdı birden
Kubrabsyg45 Leylakacan34 evet sizin açılma olduğu için hızlı ilerlemiş 🌝 bende açılma olmadığı için ilermedi
1Busenur1 Nışan ve su gelmeyen oldu mu acaba 37+3 üm nışan ve suyu bekliyorum gelmezse ağrılarımı kontrol edeceğim kasılmalarım çok ama
Hilalprlk 1Busenur1 bende 37+3’üm son 18 günüm kaldı doğuma. Bel ağrılarım kasık ağrılarım çok oluyo ama nişan veya su gelmedi henüz.