16Tugce16 Kızlar cigerimlerim söküldü resmen öksürmektn denilen ne varsa yaptım ama faydası yok doğum olcak 2 hafta sonra nasıl toparlarım griple öksürüğü ciğerlerim bitti resmen
Merveincim 16Tugce16 dut kurusunu kaynatıp içtim ben. Öksürüğümü direk kesti. Doğal ve hamilelikte kullanılabileceğini öğrendim. Siz Yinede bi araştırın şifa olsun inşallah
Suheyla2 16Tugce16 23haftalığım bende aynı durumdayım bana antibiyotik başladı doktor hatta birde acilde serum yapılfı serum o gün baya hafifketti nefes alamıyordum resmen
selinsmother 16Tugce16 acaba öksürürken idrar kaçırmasıda oluyor mu ? Ben 29 haftalığım oluyor yaa🤷♀️
tubimom 16Tugce16 bendede olmuştu aile hekimim bebeğe zarar vermeyecek bir antibiyotik yazmıştı çile çekmeyin öyle doktora gidin
Aselhumaninannesi 16Tugce16 artık bitkisele yonelmeyin direk doktora müracaat edin bende öksürükten muzdaribim ve artık o kadar şiddetli ki sürekli altıma kaçırıyorum karnımın altı ağrıyor antibiyotik ve hava verdi iki hafta geçmiş artık muhakkak gidin doktora