Honeymom17 32 hafta 2027gram normalmi bana zayif gibi geldi korktum. Bide 38e kadar kac olur sizce kac kilo dogum yaparim
defneemom Honeymom17 hayir bebisim gayet normal 33de benim kizim 2200du doktorum gayet normal demisti, 30dan sonra haftalik hemen hemen 250gram aliyorlar zaten
tazecikannee Honeymom17 hayır canım kliosu gayet normal zayıf değil bende 33 de 2.445 gram yarın gidicem bakalım 3 e yaklaşmışımdır önemli olan sağlıklı olması
Mihribankya Honeymom17 maşallah bencede iyi ben şimdi muayeneye geldim bana 1.800 haftasına göre iyi dedi ve 31+6 dayız asıl bana bu az geldi 😊 hayırlsıyla kucağımıza sağlıklı bi şekilde alırız inşallah 🤲
Honeymom17 defneemom oh cok sukur rahatladim valla insanlari biliyosun bos bos yorum yapiyor bende korktum siz boyle deyince rahatladim cok tesekkur ederim🙏❤️
defneemom Honeymom17 ay hayir onemseme 🤷♀️ cok kilolu oluncada bir sey olmuyor saglikli olsun haftasiyla uyumlu olsun gerisini bosver
Honeymom17 Mihribankya aslinda onemli olan gelisimi beni insanlar paniklettirdi yoksa hic takilma gelisimi iyiyse😍
reyrey Mihribankya benim yengem 31 de 1500 doğurdu kilosuna doktor ozaman iyi demişti ve 20 gün kuvezde kalmıştı çok şükür hiçbir sorunu yoktu. Kilolar gayet güzel zamanında gelsin minikler
MinelHaapy Bende yarın tam 32 oluyorum yarın kontrolüm var bakalm kaç olmuş 30+3 de gittiğimde 1600 demişti
Mihribankya Honeymom17 gelişimi de iyiymiş haftasına göre uyumlu işte ben buralarda fazla kilo görünce biraz üzülüyor gibi oluyorum ama çok şükür gelişiminde sıkıntı yok sağlıkla gelsinler hepsi inşallah 🤲
Mihribankya reyrey çok teşekkür ederim ya çok şükür uyum olarak bi sıkıntı yok da kilosu kafa karışıklığı yaptı ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim ☺️
Mommm03 Honeymom17 bnmki o haftada 1880 grmda hata doktorum zayıf dedi son haftaların iyi beslen demşti sizinki maşşallah kilosu iyi 34 haftalık başka doktora gitmştm 2200 grm demşti
Tansu15 Honeymom17 32 hafta 3 günlükken 1900 gr dı doktorum iyi dedi bende zayıfım o yüzden çokta takmadım şimdi 34 hafta 3 günlük 2200 gram doktorumda iyi dedi.
Bircandeniz Honeymom17 normal bende 32 haftada gitmiştim 2045 normal demişti 35+3 şuan bugün tekrar bakacak kaç olmuş diye