Nezosikra Demir-annesi34 hayırlısı olsun kuzum benim içimede öyle doğuyor 3 prensesim vardi sanırım 4 oldular
Demir-annesi34 Crnryyn01 Evet yüzde doksan kız dedi bende şaşırdım bu kadar erken söylemesine ama doktorun kendisi söyledi kimseye söyleme yanılma payı var diye forum da üç anneye sordum erkek dediler hayırlısı olsun ama erkek daha çok istiyorum gibi 🥰
birannis_ Benim 13+5 günlük bugün doktora gittim ama bir pozisyondan baktığında kız gördü baska bir pozisyondan baktığında bir çıkıntı fark etti erkekde olabilir dedi ve 3 hafta daha bekleyelim dedi ama ağırlık kız olarak durdu bilemedik 🤷♀️
Nur4400 Gamzeyegin teşekkür ederim ablam hısıyyatım kız annenın hısıytatı çıkarmış ama yınede hayırlısı benım ıcın herkez ıcın neyse o olsun ablam tahmınlerın cıkarmı genelde
2boysmoms  Bende atsam bakabilir misiniz rica etsem ama nasıl atacağım bilmiyorum 😢
Gamzeyegin Nur4400 hissiyat bazen olmuyor ama allah gönlüne göre versin ben 11. Haftaya kadar rüyamda erkek bebek gördüm hastaneye gideceğim gece sadece kiz gördüm ve kızım olucak belli olmaz yani