Esraliiii Nurcan17 Instagram’da girdum yorumları okudum doğumdan sonra SGK dilekçe veriliyormuş 1 ay sonra falan kağıt geliyor hastaneye giidp almış biri ama 2017 şu an hastane masarf gosteriyorms konaklama vs alınır mı bilemem
Nurdan11_ Nurcan17 doğum paketi vs almaman gerekiyormuş. Sigortalı olmaman lazım, sendikadan yararlanmaman lazımmış. Ayrıca direk doktoruna şikayet gidiyormuş diye duydumm
[silindi] detayli fis istemek lazimmis fazladan odediginiz parayi geri yatiriyorlarmis var yani oyle bisey
Tugbakose-24 Bn sıgortayı aradım ama bana hayr gerı alamazsn dedıler fazla para vermemişsn fln dedıler. Sizde dogumdan snra sıgortayı arayıp bılgı alın bnce
Naznaz123 Canım bundan 3 gün önce eşimle bizde onu gördük araştırdık ama vermiyorlar yani fazla para verdiysen alabiliyorsun bir nevi şikayet tarzı birşey
Defnesa Yok canm alamazsin eskiden 1 2 kişi almış öyle sonra hastaneler durumu farketti otelcilik hizmetleri diye kalem oluşturdular ha şöyle abartı birşey varsa detaylı faturanda mesela 200 eldiven 400 ağrı kesici flan o araştırılıyor sadece